I denne uge har vi fokus på bedre brug af Antibiotika

18-24. november er det World Antimicrobial Resistance Awareness Week, og den støtter vi op om i AniCura. Antibiotika kan redde liv. Men kun hvis vi lader dem forblive magtfulde! Læs mere her

Maya Westergaard
Veterinærsygeplejersker

Maya Westergaard

Aut. Veterinærsygeplejerske
Veterinærsygeplejersker

Maya Westergaard

Aut. Veterinærsygeplejerske
Maya er uddannet aut. veterinærsygeplejerske fra Anicura Aarhus Dyrehospital i marts 2022. Efter dimmision startede hun hos os mens hun stadig har vagtarbejde på deres akutafdeling i weekender og helligdage. Maya er fra sydfyn, hvor hendes familie også bor, men flyttede til Aarhus i forbindelse med studiet og er blevet forelsket i det østlige Jylland, hvorfor hun er blevet hængende.
 
Maya elsker alle apsekter af uddannelsen og faget, dog har hun en særlig interesse for anæstesi, monitorering, smertebehandling, akutte operationer, intern medicin og ikke mindst kontakt med vores søde klienter i skranken. Hun har taget en masse kurser i disse emner og følger med i ny viden, studier osv. indenfor områderne. Udover dette påbegynder hun snart uddannelsen som arbejdsmiljørepræsentant.
 
Privat bor hun lidt uden for Aarhus med hendes cavalier Daisy, som Maya har overtaget efter hunden var indlagt på Aarhus Dyrehospital. Daisy er tit med på arbejde og uddeler gerne kys til både kollegaer, kunder og de firbende patienter.
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.