Opstart af nye hvalpehold

Opstart af nye hvalpehold onsdag d. 28. august 2024 i Rynkeby

Spørgeskema til adfærdsproblem hos kat

For at kunne forberede mig bedst muligt er det vigtigt at have gode oplysninger om både dig og din kat.

Adfærdsproblemer kan være svære at rette op på, særligt hvis problemet har stået på længe. De informationer som du giver mig i dette skema, er yderst vigtige for at kunne komme frem til den rette diagnose, og dermed behandling af din kats adfærdsproblem. Det er derfor vigtigt at du udfylder skemaet så fyldestgørende og uddybende som muligt.

Når jeg har modtaget det udfyldte skema, aftaler vi et tidspunkt hvor jeg kan kontakte dig til en telefonisk samtale. Der vil gå nogle dage fra jeg modtager skemaet, til jeg kontakter dig.

Forløbet koster kr. 299,70 og består af en telefonkonsultation på ca 20-25 minutter og en opfølgende samtale 2 uger senere af ca 5-10 minutters varighed 🙂

Mvh Mette Mi Søgaard

Veterinærsygeplejerske og katteadfærdsrådgiver på Rynkeby dyreklinik

Information du indtaster i denne formular vil blive brugt jævnfør vor privatlivspolitik, og vil kun blive brugt i marketingøjemed såfremt du har givet dit samtykke til dette.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage via links i hver besked eller ved at kontakte AniCura på optout@anicura.dk.

Læs mere her om, hvordan Mars Petcare og dets datterselskaber indsamler og behandler dine personlige oplysninger, hvordan du kontakter os med spørgsmål eller udøver dine rettigheder i Mars privatlivspolitik.

Har denne artikel hjulpet dig?

Vælg venligst, hvad der passer til din situation, eller skriv selv. Vi sætter stor pris på din feedback.

Tak skal du have!

Det sætter vi stor pris på

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.