Marie Marisela  Gudsø

Marie Marisela Gudsø

Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Marie Marisela Gudsø

Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Fagkompetencer

  • Mit primære interesse -og fagområde er anæstesi.

Uddannelse

  • Veterinærsygeplejerske i 2018

Marie er bosat i Odense centrum, hvor hun har boet det meste af sit liv. Hun er vokset op med hunde, katte og høns omkring sig og har altid været meget glad for dyr. I sin fritid bruger hun tid sammen med sin hund Holger, som er en Coton de Tulear født i februar 2014, hendes lille datter Olivia og hendes kæreste Christian. 

Marie har gået på handelsgymnasiet og blev færdig med sin bachelor i online marketing i januar 2014. Hun har altid vidst, at hun gerne ville arbejde med dyr en dag, og efter endt uddannelse fik Marie muligheden for at arbejde på en dyreklinik i Odense.

På dyreklinikken fik Marie chancen for at se, hvad det ville sige at arbejde som en veterinærsygeplejerske og samtidig bruge sin uddannelse indenfor marketing. Netop denne veksling mellem arbejdsopgaver med dyr, mennesker samt det mere administrerende tiltalte hende meget.

Efter 7 måneder hos dyreklinikken i Odense, var hun så heldig og få en elevplads på AniCura Rynkeby Dyreklinik pr. 1. august 2015.

Fra oktober 2018 har Marie været fastansat på AniCura Rynkeby Dyreklinik som veterinærsygeplejerske. Hun er primært at finde i operationen eller bag skranken i vores afdeling i Nyborg eller Rynkeby. 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.