Vores historie

I 1996 overtager Simon Vølund og Peter Maasbøl Skov Odense Dyrehospital, efter den daværende ejer dyrlæge Peter Andersen og hans hustru Vibeke Andersen.

I 2008 indvies Danmarks flotteste dyrehospital

Med en vision om at være vagt- og henvisningshospital for, ikke bare Fyn, men hele Region Syddanmark, flyttede vi i 2008 ind på vores nye adresse på Rugårdsvej 105. Her har vi fået etableret nogle fantastiske rammer, samt installeret tidsvarende udstyr, så vi kan tilbyde veterinærmedicinske kompetence på højt niveau.

Fra starten, tilbage i1996, blev veterinærsygeplejerske Christina Krüger Rasmussen ansat som den første medarbejder, og siden er vi vokset, til i dag at beskæftige over 20 medarbejdere på Odense Dyrehospital.

AniCura

For at styrke vores faglighed endnu mere, overdrog vi i 2014 ejerskabet til det nordiske dyrlægesamarbejde AniCura.

AniCura er en familie af velrenommerede dyrehospitaler og -klinikker, specialiserede i dyrlægebehandling af kæledyr.

Født ud af den idé, at vi med fælles ressourcer kan skabe bedre dyrlægebehandling, blev virksomheden etableret i 2011 som den første sammenlægning af dyrehospitaler i Norden.

AniCura er i dag et forbillede indenfor specialiseret dyrlægebehandling, og en værdsat partner for dyreejere og henvisende dyrlæger i Europa. 

AniCura tilbyder et komplet udbud af medicinske og kirurgiske ydelser. Dette omfatter alt fra forebyggende behandling og grundlæggende sygepleje, til avanceret diagnostik, intensiv behandling, kirurgi og ortopædi. Vi tilbyder desuden genoptræning, fysioterapi og foderrådgivning, samt udvalgte plejeprodukter og dyrefoder.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.