Niels Henrik
Dyrlæge

Niels Henrik

Master i Intern Medicin
Dyrlæge
Niels Henrik
Master i Intern Medicin

Fagkompetencer

  • Diagnostik og behandling af medicinske sygdomme
  • Ultralydsscanning
  • Kikkertundersøgelser

Uddannelse

  • European Master of Small Animal Veterinary Medicine i 2014.
  • Veterinærmedicin på den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i 1992

Niels Henrik er dyrlæge og Master i Intern Medicin. Til dagligt arbejder han primært med udredning af medicinske patienter, som han modtager en del henvisninger til.

Hans hverdag består derfor af masser af laboratoriediagnostik og billeddiagnostik, herunder røntgen, ultralydsscanning og kikkertundersøgelser. 

Derudover er han ofte ude og undervise andre dyrlæger og veterinærsygeplejersker i intern medicin og laboratoriediagnostik.

Erfaring:

Niels Henrik blev uddannet dyrlæge i 1992, og begyndte sin karriere i Norge, hvor han udviklede Harstad Dyreklinik fra en enmandspraksis til et veldrevet smådyrshospital.

I 2002 flyttede han tilbage til Danmark, hvor han blev medejer af Familiedyrlægerne, der i 2019 blev overtaget af AniCura, og dermed skiftede navn til AniCura Familiedyrlægerne.

Niels Henrik har også siddet i det veterinærmedicinske råd for AniCura Danmark, og har været med til at fastlægge AniCuras antibiotikaretningslinjer. 

Efteruddannelse:

I 2014 afsluttede Niels Henrik sin masteruddannelse på University of Luxemburg (ESAVS), og opnåede titlen European Master of Small Animal Veterinary Medicin.

Udgivede artikler:

Niels Henrik er medforfatter til "Zoetis EU consensus statement on diagnostic lifestage guidelines in preventive medicine”

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.