Tandbehandling i fokus

Størstedelen af vores kæledyr har faktisk behandlingskrævende problemer i deres tænder og mundhule. Hos AniCura Familiedyrlægerne har vi særlig kompetence indenfor tandbehandling.

Tandproblemer kan resultere i dårlig ånde og værre endnu betyde store smerter i munden for dyret og risiko for alvorlige sygdomme i de indre organer. 

Det er derfor vigtigt at opdage disse lidelser på et så tidligt tidspunkt som muligt, da mange mundhuleproblemer kan forebygges og behandles, hvis de fanges i tide. Derfor vil vi, når du kommer til det årlige sundhedseftersyn også fokusere på dit dyrs mundhule. Nogle dyr har allerede fra 1-årsalderen behov for årlige forebyggende tandbehandlinger for at bevare en sund mund hele livet. 

HUSK: Er du i tvivl, om dit dyr har problemer i munden er du altid velkommen til at bestille tid til et gratis tandtjek hos vores veterinærsygeplejersker.

Hos AniCura Familiedyrlægerne har vi dyrlæger og veterinærsygeplejersker med speciale i tandbehandling. På vores moderne tandklinikker har vi udstyr til tandrens og tandoperationer, tandrøntgen, rodbehandlinger, plombering, tandretning mv. Da forebyggelse er vigtig, skriver vi gerne til dig, når det igen er tid til et nyt tandeftersyn. 

 

 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.