Dyrlæge

thomas.andreasen@anicura.dk

Thomas startede i landpraksis i 1997 og var i 2003 med til at grundlægge Helle Dyrlægerne sammen med Morten Møller. Hurtigt faldt interessen på familiedyrenes sygdomme, som resulterede i, at dagene foregik på dyrehospitalet og ikke længere i kvægstaldene. I 2015 indgik Helle Dyrlægerne i en fusion med det ”gamle” Varde Dyrehospital, og det nuværende Dyrehospital var en realitet.

På Varde Dyrehospital tager Thomas sig af alle slags patienter, men den helt store interesse har øjenpatienterne. Han har taget flere kurser i øjensygdomme i ind- og udland, og er medlem af DSVO (Dansk Selskab for Veterinær Ofthalmologi).

Thomas har endvidere en stor interesse for kirurgi, og afsluttede i 2011 et 2 årigt kursusforløb i kirurgi, som gav titlen GP cert.

Som et nyt tiltag, er Thomas sammen med sin kollega Maj-Britt Højer ved at udvide hospitalets reproduktionsafdeling til glæde for vores mange opdrættere. Her kan de bla. hjælpe med fastlæggelse af det optimale parringstidspunkt samt foretage inseminationer.

Privat bor Thomas sammen med sin store familie på en landejendom. Fritiden bruges på biavl, mountainbike i naturen samt sine hunde. Thomas har Kennel Malkias med racen Rhodesian Ridgeback.

Uddannelse

Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i 1997.

GP Cert Small Animal Surgery 2011.

Særlige kompetencer

Ƙjensygdomme, kirurgi samt reproduktion hos hund