Velkommen til dyrlægerne på

AniCura Varde Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00
Åben for akut sygdom og tilskadekomst
00:00 - 24:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

OBS! Telefonen er åben fra kl. 07.00

Vi er vagthospital og skadestue 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

Adresse

Ribevej 37

6800 Varde

Din dyrlæge og skadestue i Varde!

AniCura Varde Dyrehospital er Sydjyllands største dyrehospital, og vi har både vagthospital og skadestue. Vi har veluddannede dyrlæger og veterinært personale i professionelle rammer og med topmoderne faciliteter.

Læs mere

Nyheder

Læs flere nyheder

AniPlan - forebyggende sundhed for dit kæledyr

Vi tilbyder AniPlan

Dyrlæger i Vardepå vores dyrehospital er dit kæledyr i trygge hænder 

Opfører din hund sig som om, den fejler noget? Skal din kat undersøges eller opereres? Eller har dit kæledyr af en anden grund brug for at få almen eller akut behandling? Så kan vi hjælpe dig hos AniCura Varde Dyrehospital, Sydjyllands største dyrehospital. 

Vi er en specialiseret familiedyrspraksis, der hører under AniCura. Vi består af almindelige praktiserende dyrlæger og specialdyrlæger, der kan lave omfattende undersøgelser og behandlinger. Udover vores praksis, har vi vores eget vagthospital og skadestue til alvorligt syge og tilskadekomne kæledyr, som har åbent døgnet rundt hele året. 

Vi modtager blandt andet patienter fra Varde, Esbjerg, Ribe, Grindsted og mange flere byer. Hos os er dit kæledyr derfor i trygge hænder, uanset hvad det drejer sig om. 

Rutinepræget og akut behandling hos Varde dyrlæger 

Som din dyrlæge i Varde tilbyder vi rutineprægede undersøgelser og behandlinger af dine kæledyr. På vores vagthospital og skadestue kan vi tilbyde specialbehandlinger, indlæggelse og akutte behandlinger.  

Du er derfor velkommen hos os, uanset om situationen er akut eller ej.

Hos os kan du bestille tid til:

Det kan vi tilbyde, fordi vi er en specialiseret praksis med et team bestående af både dyrlæger, veterinærsygeplejersker, en laborant og klinikassistenter.

 

Vores vagthospital har åbent 24 timer i døgnet

Hos AniCura Varde Dyrehospital har vores vagthospital og skadestue åbent 24 timer i døgnet alle dage - også i weekenden. Derfor kan vi tilbyde dit kæledyr akut behandling, hvis det får brug for det, uanset hvornår det sker. 

Uanset om opgaven er akut eller ej, vægter vi det højt at være i dialog med dig. Vi vejleder dig derfor altid, så du - sammen med os - kan træffe den rette beslutning på dit kæledyrs vegne. Vi vejleder dig, hvis situationen er eller bliver akut, men naturligvis også i rutinepræget pleje og pasning. 

Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores professionelle hænder. Vi prioriterer altid kommunikation højt og passer godt på både dig og dit kæledyr uanset situationen.  

 

Bestil en tid til dit kæledyr hos Varde dyrlæge

Skal din kat vaccineres eller have ormekur? Skal din hund i medicinsk behandling? Eller har I brug for specialhjælp eller akut behandling af professionelle dyrlæger? Uanset opgaven, hjælper vi jer hos Varde dyrlæge. 

Du kan bestille tid hos en af vores dyrlæge ved at ringe til Varde dyrlæge på 88 44 42 44 eller ved at sende os en e-mail til varde@anicura.dk. Du kan også selv booke tid online, øverst på denne side.