Jens Ruhnau

Specialdyrlæge

Uddannelse

Veterinærmedicin på Københavns Universitet 1995   Diplomate i European Veterinary Dental College 2004 Specialdyrlæge i Odontologi 2005

Specialer

Odontologi og oral kirurgi

Jens har efter endt veterinærmedicinuddannelse været ansat på Karlslunde Dyreklinik i 4 år. Han har desuden været selvstændig konsulent og haft faste arbejdsdage på både Københavns Dyrehospital og Regiondjursjukhuset i Helsingborg, inden han i 2007 åbnede TandDyreklinikken i Måløv.

Jens har bred erfaring inden for oral kirurgi og odontologi. Han har deltaget i adskillige kurser og kongresser i blandt andet Europa og Nordamerika samt enkelte kurser for humane tandlæger i specifikke områder inden for tandbehandlingen.
Herudover underviser Jens ved forelæsninger og praktiske Wet-Labs internationalt og har tidligere haft indlæg på kongresser samt skrevet artikler i tidsskrifter i både ind- og udland.

På TandDyreklinikken er Jens practice manager og den ledende veterinær inden for kirurgi. 

Jens har engageret sig i flere organisationer inden for den veterinære odontologi. Han er nuværende President og bestyrelsesmedlem i European Veterinary Dental College (EVDC). Ydermere er han tidligere været bestyrelsesmedlem i European Veterinary Dental Society (EVDS) og medarrangør af European Veterinary Dental Congress i København år 2000.