Dyrlægefaglige

Til dig, der er dyrlæge, opdrætter eller blot har en (tand)faglig interesse udover det sædvanlige, har vi her samlet en række artikler med et stærkt tandfagligt indhold. Du kan læse artiklerne ved at klikke på billedikonerne nedenfor.

 
Dental Wars - Episode 1: Den usynlige trussel Dental Wars - Episode 2: Bakterierne angriber Dental Wars - Episode 3: Hjørnetandens hævn Dental Wars Episode 4: A new hope
- om korrekt periodontal behandling. -om motivation af klienter og hjemmeprofylakse. - om fejlbid, komplikationer og behandling. -om specialister og det modsatte.
       
   
Dyrlæger bliver eksperter, der henviser til specialister Guide til korrekt tandekstraktion Hvorfor tandrøntgen? Løft læben på hunden og kig katten i munden
om den generelle tendens til flere specialistdyrlæger og specifikt om Jens Ruhnau og arbejdet på TandDyreklinikken.
- om ekstraktionstyper, fremgangsmåder og særlige ting at være opmærksom på. - om generelle fordele ved tandrøntgen samt lidelser, det kun er muligt at erkende med tandrøntgen. - om dyrlægens ansvar for korrekt tandbehandling og om Jens Ruhnaus arbejde.
       
   
Periodontal kirurgi Periodontal registrering på hund Specialiseret specialist med speciale i... Tandfrakturer
- om periodontal kirurgi og behandling, bevaringsmuligheder og den korrekte tandrensning.
- et statistisk overblik. - om specialister, specialdyrlæger og dyrlæger med speciale. En lovmæssig definition. - om tandfrakturer, graduering af frakturer, smerte og behandling. 
       
     
Terapi-laser Titel af specialdyrlæge    
- undersøgelse af Terapi-laser til behandling af tandkødsbetændelse og mundhulebetændelse hos katte. Læs mere om resultaterne af undersøgelsen. - om definitionen af en specialdyrlæge.