Dyrlæge, tandbehandlinger og reproduktion

Tina Rønnest Larsen er uddannet dyrlæge i 2004 og som nyuddannet startede hun karrieren i Sverige. Siden 2005 har hun dog haft fast base i Sønderjylland og fra 2011 har Tina udelukkende arbejdet med smådyr.  

Tina har stor interesse for tandsygdomme og behandling heraf, hun er derfor at finde i vores afdeling i Rødding, der har særligt indrettede lokaler til tandbehandling. Hun har løbende efteruddannet sig indenfor tandbehandling og vil også fremover holde sig fagligt opdateret og forventes at starte på en længere sammenhængende efteruddannelse vedrørende tænder inden for de næste par år.  

Tina kan bl.a. tilbyde tandoperationer f.eks. ved knækkede tænder og paradentose. Herudover laver hun tandfyldninger inklusiv vital overkapning samt udredning for og afhjælpning af fejlbid. 

Reproduktion er Tinas anden hovedinteresse. Hun udfører bl.a. progesterontests, insemineringer og drægtighedsscanninger.  

Privat er Tina gift med Henrik der er Landinspektør og sammen har de tvillingerne Klara og Frederik. Til familien hører også kattene Winston og Lili. 

Uddannelse

Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 2004

Særlige kompetencer

Mundhulekirurgi herunder tandfyldninger og vital overkapning og afhjælpning af fejlbid. Progesterontests, insemineringer og drægtighedsscanninger.