Dyrlæge, Dermatologi, Kardiologi og Intern medicin.

Tina Haaning er uddannet dyrlæge i 2001 og har siden udelukkende arbejdet med smådyr med speciale i hud- og øresygdomme.

Efter sin kandidateksamen var Tina Ph.d studerende og forskede i hudsygdomme på Den Kgl. Veterinær og landbohøjskole. Herefter fulgte ansættelse på Højelse Smådyrsklinik 2002-2004, Kolding Dyrehospital 2004-2006, samt på Varde Dyrehospital 2006-2012.

Tina har speciale indenfor dermatologi (hudsygdomme) og otologi (øresygdomme) og modtager, som følge af hendes store ekspertise på området henvisningspatienter fra andre dyrlæger. Hun videreuddanner sig løbende indenfor feltet og deltager årligt i de internationale dermatologikongresser, hvilket sikrer at hun altid er i front på området. Hun er aktiv i flere danske og udenlandske faglige foreninger, hvor der arbejdes med at udvikle og forbedre undersøgelse og behandling af hudpatienter.

Tina arbejder desuden med udredninger af medicinske sygdomme. Hun er efteruddannet i ultralydsscanning scanning ved ESAVS og foretager bughulescanninger, som led i det diagnostiske arbejde. Hun udfører udredning af hjertepatienter og har gennemført den internationalt anerkendte hjerteuddannelse i Kardiologi (hjertesygdomme) ved ESAVS.

Tina har en særlig interesse for katte og kattesygdomme og er del af landets katteerfagruppe.

Privat bor Tina sammen med sin mand og 3 børn på en nedlagt landejendom i Jels med hund, kat, avlskaniner og høns.

Uddannelse

Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 2001

Særlige kompetencer

Hud- og øresygdomme. Allergi. Bughule og hjertescanninger.