Fagdyrlæge og øjenpaneldyrlæge

gunnar.gram@anicura.dk

Gunnar Gram er uddannet dyrlæge i 1981. Efter ansættelse på Kolding Dyrehospital indgik han kompagniskab med to af sine brødre i Rødding .

Sammen drev de en landpraksis og etablerede et dyrehospital som han blev leder af og hvor han siden har arbejdet.

I 1991 blev Gunnar fagdyrlæge i hund/kat og efter 5 års studier og praktiske øvelser tog han i 2006 en europæisk eksamen i øjensygdomme og blev hermed godkendt til af lave øjen- undersøgelser for arvelige øjensygdomme (øjenpanelist).

I årene 2009 til 2011 fulgte Gunnar et kursus i medicinske sygdomme .

Løbende gennem alle årene har han fulgt kurser både i fagdyrlæge foreningen og i øjenselskabet. Det er berigende men også nødvendigt for at kunne bevare sin autorisation samt henholdsvis fagdyrlæge og øjenpanel medlem .

I det daglige arbejder Gunnar mest med øjensygdomme (både medicinske og kirurgiske), generelle  medicinske udredninger, og har stor kontakt til avlere både med hensyn til avlsgodkendelse af hunde (HD, OCD og AA  og øjenundersøgelser) samt arbejde med reproduktion: fastlæggelse af ægløsningstidspunkt, inseminering, fødselshjælp, hvalpeundersøgelser og meget andet.

Endelig arbejder Gunnar, udover almindeligt praksis arbejde, en del med guldakupunktur (Goldtreat) til smertelindring af hoftelidelser .

Gennem mange år har han deltaget i foreningsarbejde og var i 6 år både formand for Sønderjysk Dyrlægeforening og formand for fagdyrlægeforeningen. Det har beriget ham med at sort netværk af kollegaer.

Privat er Gunnar gift med Ann der er sundhedskonsulent i Tønder kommune og sammen har vi 3 børn og en hund, Frodo, en Airedaile terrier.

Gunnar og Ann bor i Rødding tæt på hospitalet

Uddannelse

Uddannet dyrlæge 1982, fagdyrlæge vdr. Hund/kat: 1992 (godkendt som fagdyrlæge hvert 5. år, sidst i 2018) , Øjenpaneldyrlæge 2006. 2 årigt kursus i medicinske sygdomme afsluttet 2010

Særlige kompetencer

Øjensygdomme både medicinske og kirurgiske indgreb., reproduktion herunder fastsættelse af ægløsningstidspunkt, inseminering, fødselshjælp og hvalpeundersøgelser.