Veterinærsygeplejerske med anæstesi som topinteresse

Ledige stillinger

Veterinærsygeplejerske med anæstesi som topinteresse

AniCura Sydvet Dyrehospitaler søger en:

Veterinærsygeplejerske med anæstesi som topinteresse

Pga. travlhed og kommende barsler søger vi en autoriseret veterinærsygeplejerske til en fast stilling.

Hvem er vi

Vi er to hospitaler, Sommersted og Rødding, hvor personalet er fast fordelt efter ønsker og behov.

I Anicura Sydvet arbejder vi hver dag på at optimere behandlingen af vores patienter og klienter. Alle i vores team arbejder dedikeret med deres fagområde og forsøger hele tiden at blive bedre. Vi lægger vægt på samarbejdet, den gode stemning og at vi er fælles om at skabe et flow i dagligdagen, der gavner patienter, klienter og personale. Vi har fokus på at evaluere os selv og følger op på personlige og fælles målsætninger. Vi er et team af 6, snart 7 dyrlæger, 9 veterinærsygeplejersker og 3 elever.

Vi er imødekommende for ønsker om arbejdstider og timetal.

Vi kan tilbyde:

Hvem er du:

Hvem er AniCura?

AniCuras ambition er at være den mest attraktive arbejdsgiver indenfor dyrlægebehandling. Vi dedikerer tid og ressourcer til udvikling af vores medarbejdere, idet vi ved, at høj medarbejdertilfredshed er nøglen til at nå vores mål om at være bedst på markedet inden for medicinsk kvalitet og kundeservice. Personlig og professionel udvikling er en naturlig del af at arbejde hos AniCura.

Vil du blive en del af AniCura Sydvet Dyrehospitaler?

Ansøg venligst ved at aflevere din ansøgning via ansøgningsknappen her. Ved spørgsmål til stillingen, kan der rettes henvendelse til ledende veterinærsygeplejerske Lise Carøe Ludvig på 22916096 eller dyrlæge og hospitalschef Mogens Lund mogens.lund@anicura.dk.

Ansøgningsfrist 24/5 2021.

Du kan sende ansøgningen her:

https://job.anicura.dk/jobs/1152292-veterinaersygeplejerske-med-anaestesi-som-topinteresse