AniCura Skovlunde Dyrehospital
Velkommen til

AniCura Skovlunde Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Dit kæledyr i fokus

Med udgangspunkt i tidssvarende bygninger, det rigtige udstyr og veluddannet personale, ønsker vi at yde den bedst tænkelige service for vores patienter og deres ejere.

Læs mere om os

Nyheder

Læs flere nyheder

Hos AniCura Skovlunde Dyrehospital står vi klar til at hjælpe 

Overvejer du, om du skal få din kat neutraliseret? Eller er du bekymret for din hund, som ikke opfører sig, som den plejer? Der kan hurtigt opstå situationer som disse med familiens firbenede medlemmer, hvor behandling bliver nødvendigt.  

Heldigvis er vores professionelle dyrlæger i Skovlunde klar til at hjælpe jer, så dit kæledyr igen kan blive sund og tilpas.  

 

Vi er en smådyrsklinik med fokus på dit kæledyr

Hos AniCura Skovlunde Dyrehospital er vores speciale at behandle kæledyr og smådyr. Vi er en moderne smådyrsklinik i Skovlunde, der tilbyder både akutbehandling og rutineprægede behandlinger, eksempelvis sterilisation, ormekur eller sundhedstjek. Vi er specielt uddannede i sygdomme. Hvad enten du vil have os til at tilse din hamster, din hund eller din kattekilling, finder vi altid en tid til dig.  

Bestil en tid hos dyrlægerne i Skovlunde allerede i dag - så står vi klar til at tage godt imod jer i vores moderne smådyrsklinik. 

 

Typer af behandlinger hos AniCura Skovlunde Dyrehospital 

Som din dyrlæge Skovlunde tilbyder vi alle former for behandlinger, der har med kæledyr og smådyr at gøre. Hver eneste dag hjælper vi både kaniner, katte, hunde, marsvin og andre smådyr i klinikken. Vi kan med garanti også hjælpe dig og dit kæledyr.

Du kan altid kontakte os for at finde den bedste løsning til netop dit kæledyr.

Vores dyreklinik i Skovlunde tilbyder blandt andet: 

  • Andre former for behandling af smådyr

 

Moderne smådyrsklinik med veluddannet personale

Vores smådyrsklinik i Skovlunde er moderne og med tidssvarende udstyr. På den måde kan vi give den bedst tænkelige service til både patienter og ejere. Vi har flere konsultationsrum, vaskerum, forberedelsesrum samt operationsstue og laboratorium, så vi både kan foretage rutineprægede undersøgelser, såvel som akutte behandlinger.  

Vi er specielt uddannede til at tage os af kæledyr og smådyr med sygdomme. Det kan vi på grund af vores professionelle medarbejdere. 

Vores professionelle team består af:

  • Dyrlæger
  • Veterinærsygeplejersker
  • Hjælpere
  • Dyrlægestuderende

Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores hænder - også når der er tale om sygdomme og udfordringer, hvor der er brug for specialviden.

 

Kontakt os og bestil en tid allerede i dag

Vil du have erfarne dyrlæger til at tilse dit smådyr? Så er vi det rette sted. Tag kontakt til vores klinik Skovlunde ved at ringe til os på telefon 44 91 90 77 eller du kan også vælge at booke tid online. 

Vi står klar til at hjælpe både dig og dit kæledyr, hvis uheldet pludselig er ude.