Vores vision

AniCuras vision er ”sammen skaber vi fremtidens dyrlægebehandling”. Visionen er skabt for at skabe så meget værdi som muligt for vores kunder, og den indeholder visse nøgleord, som vi anser som værende vigtige for din kundeoplevelse.

Sammen

Vi er en unik familie af nøje udvalgte dyrehospitaler og -klinikker med medarbejdere, som alle forenes i en oprigtig interesse for dyr og passion for at arbejde med dyr.
Vores overbevisning er, at vi kun gennem tæt samarbejde, og udveksling af kundskaber og erfaringer inden for forskellige fagområder, kan skabe en endnu bedre dyrlægebehandling og -pleje i fremtiden. Derfor foregår der en konstant deling af viden mellem medarbejdere så vel som mellem dyrehospitaler, dyreklinikker og de lande, som AniCura er repræsenteret i.

For dig som dyreejer betyder det, at når du søger om hjælp til dit familiedyr hos AniCura, så får du adgang til et stort netværk af veterinærmedicinske kompetencer.  Uanset om du besøger et af vores store dyrehospitaler eller din lokale dyrlægepraksis, er ekspertise til selv de mest usædvanlige tilstande aldrig mere end et telefonopkald væk.

Kvalitet

Vores første prioritet er veterinærmedicinsk kvalitet – her er vi ikke villige til at  gå på kompromis.
Fos os indebærer det, at vi tilbyder dyrlægebehandling af højeste kvalitet, da vores medarbejdere kontinuerligt videreuddannes og specialiseres, og det tekniske udstyr er moderne og på forkant med den veterinærmedicinske udvikling.
For dig indebærer det, at dit familiedyr tilbydes kvalitetssikret pleje af kompetent personale og med brug af de seneste metoder inden for diagnostik såvel som behandling.

Service

Det er vigtigt for os, at vores besøgende føler sig trygge ved vores kompetencer og at overlade deres familie dyr i vores varetægt. Som dyreejer kan du forvente en empatisk og korrekt håndtering af dit dyr, hvor dit dyrs velbefindende hele tiden er i fokus. Vores ambition er, at du altid skal føle dig informeret og tryg. Dyreejernes evaluering af vores service er afgørende for at vi kan forbedre vores service, og derfor værdsætter vi, at du fortæller os, hvad du synes, at vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre.

For at imødekomme dine behov satser vi på nærvær, øget tilgængelighed og smidige processer i vores arbejde. Mange af vores lokationer er bemandet døgnet rundt, og andre udvider konstant deres åbningstider. Fremtidens dyrlægebehandling betyder, at vi er her, når du har brug for os!