Vores værdier

I AniCura har vi en række grundlæggende værdier, som udgør det fælles grundlag, som vores forretning bygger på og som gennemsyrer vores kultur.

Sammen

Sammen kan vi mere. Vi tror på samarbejde og fællesskab, både lokalt og på tværs af landegrænser. Takket være vores internationale platform, har vi en enestående mulighed for at drive udviklingen af specialiseret dyrlægebehandling gennem videndeling og samarbejde. Vi er forenet i vores engagement i dyrevelfærd, en glæde og passion for at arbejde med dyr og vores erfaring med, hvordan vi kan hjælpe vores patienter på den bedste måde. Vi er en pålidelig partner for alle kæledyrsejere.

Eget ansvar

Hver medarbejder i AniCura har altid et ansvar for at sikre, at vi leverer den bedst mulige pleje og behandler hver kunde efter deres behov. Det påhviler alle medarbejdere at tage initiativ og se mulighederne for udvikling og forbedring.

Tryghed og omtanke

Vi arbejder med omhu, sikkerhed og pleje. Vi viser medfølelse for alle dyr og dyreejeres situation. Hver patient og ejere mødes med respekt ved enhver lejlighed, hvad enten det drejer sig om små eller store problemer. Alle medarbejdere på AniCura bidrager til et arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og omsorg er i højsædet.

Kompetence og udvikling

Vi er en moderne organisation, der arbejder professionelt med de bedste metoder. Høj kvalitet er vigtigt for os. Vi ved, at fremtiden er i konstant udvikling og forbedring. Vi arbejder systematisk og effektivt med uddannelse, forskning og vi investerer i medarbejdere og dyrlægeudstyr. Vi deler vores viden med glæde.

Ligefrem og ærlig

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø og en behagelig virksomhedskultur, hvor alle er glade, føler sig trygge og er i stand til at udvikle sig. Gennem klar kommunikation og respekt for hinanden skaber vi de rette rammer for at nå vores mål.