Toggle menu

Betaling og forsikring


Betaling / direkte skaderefusion

Betaling sker i forbindelse med besøget. Hvis du har en sygeforsikring og ønsker direkte skaderefusion, kan vores dyrehospitaler eller -klinikker hjælpe med dette inden for forsikringsselskabets åbningstider. Normalt debiteres et gebyr i forbindelse med direkte skaderefusion.

Hvis betaling ikke kan ske via direkte skaderefusion, så kan du som ejer sende en kvittering på det betalte beløb ind til forsikringsselskabet. Behandlingstiden varierer afhængigt af forsikringsselskabet. Ved eventuelle spørgsmål vedrørende skaderefusion bør du tage direkte kontakt til forsikringsselskabet.

Priser

I AniCura sættes alle priser lokalt. Det betyder, at de individuelle klinikker selv bestemmer prisniveauet, som de altid har gjort.

Prisen kan afspejle typen af pleje og behandling, tidspunktet for behandlingen, specialiseret ekspertise, kvalitet og adgang til bestemt medicinsk udstyr, beredskab, bemanding og tilgængelighed på døgnet.

Prisoverslag oplyses naturligvis, hvis du beder om det, ligesom du kan få en daglig opsummering af omkostningerne, hvis dit familiedyr er indlagt.

Forsikring

En af årsagerne til at den danske veterinærbranche har været inde i en positiv udvikling de seneste år er, at mange dyreejer vælger at sygeforsikre deres dyr. En høj andel af forsikrede dyr har hidtil betydet, at dyreejere kan vælge den bedst mulige behandling, når ulykken er ude.

Vi anbefaler alle dyreejere at overveje en sygeforsikring til deres dyr og nøje sætte sig ind  de forskellige vilkår, der gælder for de forskellige forsikringsselskaber. Vi opfordrer alle til at vælge en forsikring, der tilbyder et frit valg af dyrehospitaler og -klinikker, så du som dyreejer kan vælge behandling af den kvalitet, som du anser som værende bedst i forhold til dine ønsker og dit dyrs behov.

Forsikringsbrev

Det er en god idé at medbringe dit dyrs aktuelle forsikringsbrev ved dyrlægebesøget. På forsikringsbrevet står dyrets forsikringsnummer samt betingelserne for den variable og faste selvrisiko.

Kontakt os!