Toggle menu

Patient hos os


Hos AniCura er prioriterer vi altid den dyrlægefaglige kvalitet højest. Ubetinget. Vi er stolte af vores gode ry og vi investerer kraftigt for at udbygge vores kollektive ekspertise og sikre, at vi har adgang til det nyeste og bedste medicinske udstyr.

Samtidig ved vi, at vores kunder vil have mere end bare god kvalitet. Lige så vigtigt er, at du og dit kæledyr føler sig velkomne og i sikre hænder hos os. Derfor har vi altid tid til at forklare situationen, så du, som kæledyrsejer, ved præcist hvad der sker. AniCura investerer yderligere i høj tilgængelighed. Både i form af længere åbningstider på vores skadestuer og på vores akut telefonrådgivning, men også af i form af flere produkttilbud, f.eks. wellness som forebyggende pleje. Det synes vi er god service.

En stor del af vores medarbejdere er specialister, fagspecialister og europæiske specialister (Diplomater), som udbygger deres faglige viden hos AniCura, f.eks. udfører forskning, afholder kurser. Flere af vores dyrehospitaler er nogle af de førende uddannelsesmæssige og rådgivende organer.

Kort sagt, vi gør alt hvad vi kan for at være på forkant med fremtiden dyrlægebehandling.

Kontakt os!