Toggle menu

Dyreejere fortæller


Menneskets og dyrets relation er fantastisk. Et dyr bliver din ven for livet, en som altid er der, når du er ensom, trist eller oplever stor lykke. En som elsker dig, præcis som du er.

Hos AniCura drives vi af vores passion for dyr og veterinærmedicinsk videnskab. Vi tager vores opgave alvorligt, og er taknemmelige for den tillid, dyreejerne viser os. Her har vi samlet lidt mindre fra nogle af de hunde, katte og ejere vi har haft på besøg. 

Meget venlige og omsorgsfulde dyrlæger og sygeplejersker, der giver sig til tid at lytte. De virker interesserede og nærværende og man føler dyrene er i kærlige hænder. Medfølelse og hjertet på det rigtige sted, det er så dejligt.

Jeg er meget tilfreds med den behandling min hund og jeg får hos Anicure Odense Dyrehospital. Det er lige fra man træder ind af døren og bliver budt velkommen i receptionen til man igen går ud af døren. De får alle en til at føle at man er den vigtigste kunde de har og de syntes ikke man er for "pylret" om sin hund og det betyder rigtig meget. Der er altid afsat god tid til behandlinger og Peter Skov sørger altid for vi er velinformeret om behandling, evt. bivirkninger og vi får altid en seddel med hjem med beskrivelse fra besøget så vi kan læse den hvis vi skulle blive i tvivl om noget fra besøget. Ellers står han eller en kollega altid til rådighed, hvis man har spørgsmål. Det er nemt at komme igennem på telefonen og der er aldrig problemer med faktureringen heller. Derfor vil jeg helt sikkert anbefale Anicure Odense Dyrehospital til alle som har behov for et besøg hos en dyrlæge.

Majbrith Christensen, november 2017

 

Altid professionel Ansatte. Super søde og hjælpsomme. Føler mig tryg ved at komme hos jer uanset, hvad problemet måtte være! Og tydeligt at mærke at det er ansatte, hvis hjerte banker for dyrene! 

Kort ventetid, god behandling af min elskede hund og ikke mindst ro og tid til spørgsmål og forklaringer ved konsultation, og afhentning efter indlæggelse. Jeres “follow up”-opkald er dejligt og betryggende. 

- Lone Bruun, oktober 2017

Rigtig god behandling og meget professionelt arbejde. Min kat har fået reddet sit syn, og jeg fik god vejledning om pleje og medicin. Jeg anbefaler AniCura Odense Dyrehospital til de nye famlilier til mine killinger. 

Min kat og jeg blev taget imod med en enorm varme og man kunne mærke at personalet brænder for dyr. Jeg følte mig tryg og var meget glad for al den information, jeg fik om min kats indgreb både før og efter. 

Zenia Rebekka Alexandrovitsch, september 2017 

Vi føler tryghed ved den behandling vores hund får. Dejligt personale der også et par dage efter kontakter os for at høre, om der er problemer med vores hund, hvordan den har det og om der er noget, vi ønsker svar på. Det er virkelig dejligt.

Vi får den bedste service af alle på klinikken og I har hjulpet os så meget med vores dejlige hunde Bjørn og Thor. Bjørn er desværre ramt af lymfekræft, men vi er blevet mødt med en utrolig professionalisme. De gange han har været til behandling, har vi altid været trygge ved at aflevere ham. Der er altid rigtig god tid, når vi kommer og vi får ikke lov at gå hjem før I er sikre på, at vi er velinformerede. Vi kan altid ringe eller skrive uanset tid på døgnet. Kan på det varmeste anbefale jer til andre.

- Majbrith Christensen, august 2017

Aldrig har jeg fået så god service, professionel behandling af mine dyr og god rådgivning i forhold til, at det er en længervarende sygdom, vi slås med. Jeg følte mig meget tryg, og det gjorde mine dyr også, og det betyder meget for mig. 

I er servicemindede. Jeg føler I satte jer ind i vores bekymringer. I fulgte op på operationen dagen efter pr. telefon. Super god oplevelse og altid imødekommende personale. 

- Stina Greve, juni 2017

Vi fik en god og kompetent vurdering og behandling af jeres meget søde dyrlæge. Der blev lyttet grundigt til vores beskrivelse af sygdomsforløbet op til besøget og hvordan vi havde behandlet hjemme. Dette betød, at vi fik en meget effektiv behandling, der betød, at vi allerede efter mindre end 10 timer så en væsentlig forbedring hos vores tæve. Det er i hvert fald sikkert, at vi kommer til jer igen hvis uheldet er ude. Tusinde tak! 

I er enormt professionelle og kundevenlige. Da min hund skulle have ordnet tænder, starter sygeplejesken med at hilse på min hund først, hvilket er ideelt i min verden! Desværre måtte vi komme tilbage få dage efter, da hans knæskal gik af led. Her fik vi igen den bedste behandling, og vi er så trygge når vi kommer hos jer. Der er ingen tvivl om, at vi anbefaler jer til alle og selv kun kommer hos jer.

Jane Søborg, maj 2017

 

Vi har følt et højt serviceniveau og engagement lige fra første kontakt og hele vejen igennem processen med vores hund, Argus. 

Har kendt Peter Maasbøl Skov og Simon Vølund i mange år, allerede fra deres tidligere klinik. Har altid fået en dygtig og helt igennem professionel hjælp ved henvendelser til både den tidligere klinik, samt AniCura.Det gælder for både dyrlæger og personalet på klinikken og i butik. Kan kun anbefales.

John Jørgensen, april 2017

Jeg føler, at alle medarbejdere er topkvalificerede og motiverede. Jeg føler mig tryk i firmaets hænder, når jeg overlader mit kæreste eje til dem. Min Dina har fået et andet liv efter de 2 behandlinger, vi har været igennem hos dyrlæge Peter Spaner. Vi er meget taknemmelige for behandlingen, vi har modtaget. 

Jeg føler mig tryg, når jeg efterlader min hund hos jer. I lytter også til ejeren. Derudover er I altid søde og rare samt har forståelse for situationen man er i. 

- Lindsay Holm, marts 2017 

Vi har fået en udpræget god service af alle på dyrehospitalet og forståelse for vores situation. Vi er altid blevet meget velinformeret om behandlingsformer og evt. bivirkninger. Så selv om det er trist at komme med en syg hund så har vi følt os i virkelig trygge hænder.  

Personalet er dygtige, smilende og imødekommende. Man får virkelig opfattelsen af, at de elsker deres job. 

- Marianne Behrendsen

Professionelt, fagligt dygtige og meget behageligt personale. Man føler sig i trygge hænder. Selv min hund som er bange for at gå til dyrlægen, havde en rigtig god oplevelse. Hun blev steriliseret og alt er forløbet perfekt efterfølgende.

I er meget venlige og imødekommende. I er professionelle og behandler mine hunde med største respekt og det sætter jeg utrolig stor pris på. Jeg har den oplevelse at når behandlingen er gennemført og jeg lægger mine hunde i bilen og kører hjem, så har jeg været god ved mine hunde ved at lade jer gennemføre det vi er kommet for at få lavet. Christina er professionel til de opgaver hun udfører. Det samme er Simon, jeg glemmer aldrig, da Bils var hvalp og jeg kom med hende fordi jeg ved et uheld var kommet til at brække hendes kæbe. Han fik den "lappet" sammen så hun ingen komplikationer har og det er nu 7 år siden, det blev hendes redning.

- John Larsen, januar 2017

God modtagelse ved skranken. God information fra dyrelægen. Meget dejligt med telefonisk kontakt med den dyrelæge, som behandlede min hund efter nogle timer, samt den opfølgning som jeg fik den næste dag. Rigtig god behandling af min hund. Tak 

Altid meget venlig og imødekommende personale som tager sig rigtig gid tid. Neget faglig kompetente og kan er ikke et sekund i tvivl om at ens kæledyr er i de bedste hænder

- Rikke Larsen

Altid venlig betjening af assistenter, sygeplejersker og dyrlæger, der giver sig god tid til at give råd, pleje og altid sender én afsted med et smil. Er helt tryg ved at overlade min kat i deres hænder.
Kontakt os!