AniCura Odense Dyrehospital facade klinik
Velkommen på

AniCura Odense Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
07:30 - 17:00
Åben for akut sygdom og tilskadekomst
00:00 - 24:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Rugårdsvej 105

5000 Odense C

Din dyrlæge i Odense

Vores engagerede team arbejder hver eneste dag for at yde kvalificeret hjælp til dig og dit kæledyr.

Læs mere

Nyheder

Læs flere nyheder

AniCura Odense Dyrehospital: Din lokale dyrlæge 

Har du mistanke om, at din kat er syg og har brug for hjælp fra kompetente dyrlæger i Odense? Eller har du brug for en tid hos en dyrlæge til at få din hund eller kanin neutraliseret? Uanset hvad dit dyr fejler, eller du har brug for, så står vores engagerede team klar til at hjælpe dig hos AniCura Odense Dyrehospital. 

Vi behandler kæledyr med traditionelle behandlinger hver eneste dag - men vi beskæftiger også specialdyrlæger og fagdyrlæger i hund og kat på vores dyreklinik.  

Hos os er både du og dit kæledyr derfor i trygge, specialiserede hænder, uanset hvad I har brug for hjælp til. Vi tager imod patienter fra hele Fyn og trekantområdet. 

 

Typer af behandlinger hos AniCura Odense Dyrehospital 

Som din dyrlæge Odense er der god hjælp af få hos os, uanset hvilke udfordringer dit kæledyr står over for. Skal det kastreres eller vaccineres? Opfører det sig unormalt? Eller er din hund eller kat kommet til skade på en måde, som kræver specialiseret fagviden?  

Uanset opgaven, kan du trygt overlade det til os at hjælpe jer.

Vi tilbyder mange forskellige former for behandlinger på vores dyrehospital. Vi er derfor også klar i vores dyreklinik til at give dit dyr den behandling, det har brug for, når du besøger os i Odense. 

På vores dyreklinik tilbyder vi blandt andet:

  • Andre former for behandling af smådyr

 

Dyrlæger på Fyn med specialiseret viden 

Hos AniCura Odense Dyrehospital har vi stor kompetence inden for en lang række fagområder. Vi vægter det nemlig højt, at vores dyrlæger løbende er på efteruddannelse i både Danmark og udlandet. Derfor kan vi altid garantere specialiseret viden og kompetencer inden for en række fagområder.  

Vores engagerede team består af:

  • Specialdyrlæger i onkologi
  • Certificerede dyrlæger i intern medicin
  • Certificerede dyrlæger i kirurgi
  • Fagdyrlæger i hund og kat
  • Autoriserede veterinærsygeplejersker 

Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores hænder - også når der er tale om udfordringer, hvor der er brug for specialviden. 

 

Bestil en tid hos vores dyrlæger i Odense

Er din kat kommet til skade? Skal din hund kastreres? Eller har I bruge for anden professionel hjælp fra en dyrlæge med specialiseret viden? Uanset om det gælder en akut opgave eller en planlagt operation, står vi klar til at hjælpe.  

Du kan bestille en tid hos en os ved at ringe til AniCura Odense Dyrehospital på telefon 66 16 02 90 eller sende en mail til odense@anicura.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du har også mulighed for at gøre brug af vores online booking, som du finder øverst her på siden.