Skovlunde Dyrehospital

Skovlunde Dyrehospital bliver en del af AniCura

Med ønsket om at kunne tilbyde den bedst mulige behandling af kæledyr, har Skovlunde Dyrehospital udviklet sig til at være blandt landets førende med et højt fagligt niveau. For at kunne tage det næste store skridt i udviklingen bliver Skovlunde Dyrehospital nu en del af AniCura.


Skovlunde Dyrehospitaler i dag et stort, moderne dyrehospital i nye, moderniserede omgivelser.  Klinikkens historie går helt tilbage til 1973, hvor Tom Kristensen åbnede klinikken.

Tom Kristensen blev uddannet dyrlæge i 1968. Efter nogle års ansættelse i industrien begyndte Tom at praktisere. Der blev indkøbt en “jordemodertaske” med indhold, og med den i hånden drog Tom rundt og tilså hunde, katte og andre smådyr i Københavnsområdet. I 1973 åbnede han Skovlunde Dyreklinik. Da Tom Kristensen trak sig tilbage i 2005, blev Stig Feldballe eneejer af klinikken.

Et nyt skridt i udviklingen

”Vi har altid haft fokus på at yde en høj service for vores patienter og deres ejere, og samtidig være en del af den veterinærmedicinske udvikling. Som en del af AniCura får vi letter adgang til specialister, efteruddannelse og et unikt kvalitetsprogram, som kan give os endnu bedre muligheder for at forbedre vores tilbud til kæledyr i området", forklarer administrerende direktør Stig Feldballe.

"Vi er sikret, at den meget fine faglige udvikling på hospitalet kan fortsætte, og vi kan koncentrere os om det vigtigste – dyrene og deres ejere. Der vil ikke blive umiddelbare ændringer. Vores dygtige team på dyrehospitalet fortsætter uændret og jeg fortsætter som administrerende direktør. Vi glæder os til, også i fremtiden, at tage os bedst muligt af jeres kæledyr."