Rynkeby Dyreklinik bliver en del af AniCura

Det nye samarbejde giver endnu bedre muligheder for veterinærmedicinsk udvikling og samarbejde, til gavn for kæledyrsejere på Fyn.

Rynkeby Dyreklinik er, med over 140 års historie, en af de ældste eksisterende dyreklinikker i Europa. Rynkeby Dyreklinik er en sammenslutning af tre tidligere klinikker på Fyn, og siden 2008 har klinikken udelukkende fokuseret på smådyr. Fra 2009 har Rynkeby Dyreklinik også haft en afdeling i Nyborg, og der drives tillige en mindre klinik i Kerteminde. Rynkeby Dyreklinik har i dag 16 ansatte, heraf 6 dyrlæger. 

Rynkeby Dyreklinik tilbyder, udover almen pleje og behandling af kæledyr, også specialisereret pleje som eksempelvis ledkirurgi, intern medicin, tandbehandling, kiropraktik, reproduktion og katteadfærdsrådgivning. Klinikkens medarbejdere videreuddanner sig løbende og tilegner sig ny viden i både ind- og udland. 

Rynkeby Dyreklinik var en af de første klinikker i Danmark til at tilbyde et sundhedsprogram med fokus på at mindske risikoen for og forbygge alvorlige helbredsproblemer. Desuden er klinikken certificeret Cat Friendly Clinic på højeste niveau. 

Den tidligere ejerkreds Poul Borch Nielsen, Jens Esmann og Johanne Aakjer vil alle fremover være en del af dagligdagen og ledelsen på AniCura Rynkeby Dyreklinik. ”Vi har set behovet for at være en del af en større gruppe og vi sætter pris på AniCuras decentrale fremgangsmåde, hvor de tidligere ejere bevarer operationel frihed. Af denne grund vil dyreejerne i Rynkeby, Kerteminde, Nyborg og omegn ikke føle nogen mærkbar forskel”, siger Poul Borch Nielsen.

For yderligere information kontakt venligst:

Poul Borch Nielsen, dyrlæge og daglig leder af Rynkeby Dyreklinik, +45 2982 4074

Peter Thomsen, landechef AniCura Danmark, +45 7172 4157, peter.thomsen@anicura.dk