Skønhedsprodukter til hund og kat

Endelig er de her – skønhedsprodukterne som gør dit kæledyr endnu mere uimodståeligt. Unik mulighed som kun gælder i dag!

De seneste resultater fra det internationale kæledyrsskønhedsstudie, PETIQUE, viser at et velplejet, pelset ansigt har betydning, når dit kæledyr vælger partnere og venner. 75% af de hunde og 87% af de katte, som deltog i undersøgelsen, foretrækker en pelset partner, der bruger en eller anden form for skønhedsprodukter.  

I samarbejde med de bedste dermatologer og skønhedseksperter i Paris, har AniCura produceret en serie af fugt- og dagcremer til katte og hunde. Alle produkter er 100% økologiske og fri for parabener og farvestoffer. Og så er de selvfølgelig ikke testet på mennesker. 

Vitamin Herring Cream Plus – Kattens første valg 

Til den kræsne kat anbefaler vi dagcremen Vitamin Herring Cream Plus - en revitaliserende creme, som giver din kats ansigt en frisk og smuk glans. En omega-3-bombe, som dufter af renset fisk og har en uimodståelig glød – som alle katte elsker. Og den er virkelig nem at anvende.  

Pigtail Moisturizer – et musthave for din hund 

Hunde lider ofte af tør hud og hår i ansigtet. Derfor er Pigtail Moisturizer det helt rigtige valg. Denne fantastiske fugtgivende creme har en dejlig hundeduft af frisk lever, ler og grisehaler. Din hund vil føle sig frisk og få masser af opmærksomhed hele dagen.  

Absorberes nemt og forebygger rynker og grå hår omkring næsen.  

OBS! Disse produkter sælges kun i dag den 1. april - gå ikke glip af denne fantastiske mulighed!