kattens værn sponsorat

AniCura støtter Kattens Værn

For hver booking af kastration eller sterilisation af kat vi får i Kattens Uge i uge 39, donerer vi ubeskåret 50 kr. til Kattens Værn. De hjælper nemlig med at nedbringe antallet af herreløse katte i Danmark, og det vil vi gerne støtte. Sterilisationen eller kastratioenen skal foretages inden udgangen af november.

I Danmark er katte ikke en del af den naturlige fauna, og derfor er de afhængige af omsorg fra mennesker. Der er omkring 500.000 herreløse katte i Danmark, og neutralisation er den bedste måde at undgå, at der kommer flere. Hvis din hankat løber ude, kan den være far til flere kuld killinger, uden du ved det, og 2 katte kan blive op til 200 katte på kun 2 år. Ved at neutralisere din kan mindsker du  endvidere risikoen for, at den får katte-AIDS og katteleukæmi med op til tre gange.

Hjælp os med at bringe antallet af ikke-neutraliserede katte ned. Book tid til sterilisation af din hunkat eller kastration af din hankat i denne uge. Så donerer vi ubeskåret 50 kr. til Kattens Værn, som hjælper herreløse katte.

Du kan læse mere om neutralisation af kat her