anicura og københavns universitet i nyt samarbejde om uddannelse

AniCura og Københavns Universitet går sammen om ny uddannelse

Fra 1. marts 2022 åbner Københavns Universitet op for tilmelding til deres nye internationale postgraduate uddannelse: Master of Companion Animal Clinial Science (Surgery), som er udformet i samarbejde med AniCura.

AniCura er førende indenfor højkvalitets veterinærpleje for kæledyr. I AniCura arbejder vi konstant på, hvordan vi kan være med til at forbedre veterinærpleje, blandt andet ved at investere i uddannelse, forskning og udstyr. Dette kombineret med troen på at deling af ressourcer og viden i veterinærfaget, er vejen frem, gør dette samarbejde med Københavns Universitet til en vigtig milepæl, som vi er rigtig stolte af! 

 Formålet med samarbejdet er at højne det professionelle niveau på både primære klinikker og henvisningshospitaler. Og i sidste ende højne kvaliteten af veterinærpleje for kæledyr og deres familier i hele Europa.  

Den nye postgraduate uddannelse har et særligt fokus på at kombinere forsknings- og evidensbaseret teori med hands-on træning, og på den måde klæde dyrlæger bedre på til avanceret operationer af kæledyr.  

Uddannelsen tager 3 år og består af ni fagmoduler og afleveringen af et speciale. Du kan læse mere om uddannelsen her.