AniCura Odense Dyrehospital - 25 års jubilæum

AniCura Odense Dyrehospital - 25 års jubilæum

For 25 år siden startede en lille dyreklinik i Odense. En dyreklinik som gennem hårdt arbejde udviklede sig til det moderne dyrehospital vi kender i dag - AniCura Odense Dyrehospital.

Det hele startede da to unge, entreprenante herrer, købte Odense Dyrehospital for 25 år siden. Det var dyrlæge Simon Vølund og dyrlæge Peter Skov, som i dag også fejrer 25 års jubilæum – sammen med hospitalet.

Da de købte Odense Dyrehospital ansatte de med det samme veterinærsygeplejerske Christina Krüger, men det var småt med arbejde i begyndelsen. De kunne næsten ikke beskæftige alle tre og rygtet går på, at der var en dag i starten af hospitalets historie, hvor de solgte én enkelt shampoo. Der skal heldigvis mere til at slå de tre ud.

Da Odense Dyrehospital voksede ud af de oprindelige rammer, flyttede de til Rugårdsvej og i 2014 blev dyrehospitalet en del af Djursjukhusgruppen - som siden blev til AniCura.

AniCura Odense Dyrehospital har udviklet sig fra at være en lille praksis til i dag et stort henvisnings- og vagthospital med mange specialiserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Stort tillykke med de 25 år!