Øjenspecialist / Specialdyrlæge i Oftalmologi hos Hund & Kat og Øjenpaneldyrlæge

Pernille blev efter sin dimension ansat i blandet landpraksis i Jylland. Dog brændte hendes hjerte for smådyr, og hun flyttede derfor tilbage til Københavns området hvor hun blandt andet har været ansat på som Klinikveterinær på Københavns Universitetshospital i 1½ år, og på Karlslunde Dyrehospital i 9 år. I 2010 blev Pernille ansat på Københavns Dyrehospital, hvor hun var med til oparbejde Dyrehospitalets øjenafdeling.

Pernille fik i 2006 titlen som øjenpaneldyrlæge. En "øjenpaneldyrlæge" er en dyrlæge der er godkendt af Den Danske Dyrlægeforening (DDD) og De Europæiske Øjenspecialister (ECVO) til at diagnosticere arvelige øjenlidelser på hund og kat. 

I 2019 blev Pernille desuden godkendt som Specialdyrlæge i Oftalmologi hos Hund og  Kat. Fødevarestyrelsen godkender kun ganske få danske dyrlæger med Specialdyrlæge titel, og godkendelsen er sket på baggrund af flere omfattende eksaminationer og publikationer.

Pernille deltager årligt på mange nationale og internationale kurser og kongresser i øjensygdomme, således at hun konstant holder sig opdateret på den nyeste viden inden for veterinær oftalmologi.
Grundet Pernilles kompetencer inden for behandling af øjenlidelser modtager hun dagligt mange henvisninger af øjenpatienter fra henvisende dyreklinikker på hele Sjælland.

På Københavns Dyrehospital er Pernille ansvarlig for øjenafdelingen og hendes arbejdstid går primært med at konsultere, behandle og operere øjenpatienter.

Udover det daglige arbejde på Dyrehospitalet er Pernille også ansvarlig for hjemmesiden for Dansk Selskab for Veterinær Ophthalmologi (www.dsvo.dk). Desuden er hun en del af AniCuras europæiske styre-gruppe for øjenbehandlinger.

Uddannelse

Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1997

Øjenpaneldyrlæge 2006

Specialdyrlæge i Oftalmologi hos Hund og Kat 2019

Særlige kompetencer

Oftalmologi