Specialist i oftalmologi og øjenpaneldyrlæge

Pernille blev efter sin dimension ansat i blandet landpraksis i Jylland. Dog brændte hendes hjerte for smådyr, så hun flyttede tilbage til København og arbejdede blandt andet på Karlslunde Dyrehospital samt på Københavns Universitetshospital som klinikveterinær, inden hun i 2010 blev ansat på Københavns Dyrehospital, hvor hun var med til oparbejde Dyrehospitalets øjenafdeling.

Pernille fik i 2006 titlen som øjenpaneldyrlæge. En "øjenpaneldyrlæge" er en dyrlæge der er godkendt af Den Danske Dyrlægeforening (DDD) og De Europæiske Øjenspecialister (ECVO) til at diagnosticere arvelige øjenlidelser på hund og kat. 
Pernille deltager desuden årligt på mange nationale og internationale kurser og kongresser i øjensygdomme, således at hun konstant holder sig opdateret på den nyeste viden inden for veterinær oftalmologi.
Grundet Pernilles kompetencer inden for behandling af øjenlidelser modtager hun dagligt mange henvisninger af øjenpatienter fra henvisende dyreklinikker på hele Sjælland.

På Københavns Dyrehospital er Pernille ansvarlig for øjenafdelingen og hendes arbejdstid går på at konsultere, behandle og operere øjenpatienter.
Derudover har Pernille også interesse for intern medicin og akut medicin og fungerer derfor også som skadestuesdyrlæge.

Udover det daglige arbejde på Dyrehospitalet er Pernille også ansvarlig for hjemmesiden for Dansk Selskab for Veterinær Ophthalmologi (www.dsvo.dk). Desuden er hun en del af AniCuras styregruppe for øjenbehandlinger.
Pernille har tidligere været direktionsmedlem i marketingsafdelingen på Københavns Dyrehospital samt været bestyrelsesmedlem i European Society of Veterinary Ophthalmology (ESVO).

Privat bor Pernille syd for København med sin mand og deres to børn. Husstanden består desuden af to marsvin og tre høns, der kagler dagen lang og giver så mange æg, at familien er selvforsynende på det punkt.

Uddannelse

Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1997

Øjenpaneldyrlæge 2006

Specialdyrlæge i oftalmologi 2019

Særlige kompetencer

Oftalmologi