Dyrlæge, International Specialist i Intern Medicin

Astrid er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2013 og flyttede straks herefter til Canada, hvor hun arbejdede som intern på et stort universitetshospital. Herefter gennemførte hun et residency i Intern Medicin på Louisiana State University i USA.

Efter endt uddannelse bestod hun i 2017 sin eksamen og fik titlen DACVIM (SAIM); i Danmark også kaldet ’International Specialist’. Det er den højeste titel på verdensplan inden for dette felt, og Astrid er den eneste dyrlæge i Danmark uden for universitetsverdenen, der bestrider denne titel. Astrid har desuden i 2019 bestået Masteruddannelsen i Kræftsygdomme hos hund og kat fra Universitetshospitalet i København og er også certificeret til at give kemoterapi til dyr med kræft.

Ud over flere års erfaring med undervisning af dyrlægestuderende har Astrid også forsket og publiceret artikler i danske og internationale tidsskrifter, og fungerer som censor på både bacheloropgaver og specialer på dyrlægestudiet.

På Københavns Dyrehospital består Astrids arbejde i udredning og behandling af medicinske patienter, hvor hendes store interesse ligger inden for sygdomme i blodbanen og immunsystemet. Derudover modtager Astrid henvisninger af patienter med kræft eller neurologiske symptomer

Uddannelse

Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2013

Internship på University of Saskatchwan, Canada 2013-2014

Residency på Louisiana State University, USA 2014-2017

Diplomate of the American College of Veterinary Internal Medicine –Specialty of Small Animal Medicine: DACVIM (SAIM) 2017

Specialdyrlæge i Intern Medicin for Familiedyr 2018 

Master of Small Animal Clinical Science, Onkologi 2019

Særlige kompetencer

Intern medicin, intensiv behandling, neurologiske sygdomme, kræftsygdomme