Dyrlæge, International Specialist i Intern Medicin

Astrid er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2013 og flyttede straks herefter til Canada, hvor hun arbejdede som intern på et stort universitetshospital. Herefter gennemførte hun et residency i intern medicin på Louisiana State University i USA. Efter endt uddannelse bestod hun i 2017 sin eksamen og fik titlen DACVIM (SAIM); i Danmark også kaldet ’International Specialist’. Det er den højeste titel på verdensplan inden for dette felt, og Astrid er den eneste dyrlæge i Danmark uden for universitetsverdenen, der bestrider denne titel. Astrid er også Specialdyrlæge i Intern Medicin for Familiedyr

Ud over flere års erfaring med undervisning af dyrlægestuderende har Astrid også forsket og publiceret artikler i danske og internationale tidsskrifter.

På Københavns Dyrehospital består Astrids arbejde i udredning og behandling af medicinske patienter, hvor hendes store interesse ligger inden for sygdomme i blodbanen og immunsystemet samt infektionssygdomme. Derudover varetager Astrid behandlingen af de mest kritisk syge indlagte patienter. 

Astrid er desuden i gang med en 2-årig masteruddannelse i kræftsygdomme, som hun færdiggør i 2019.

Privat bor Astrid på Vesterbro med katten Miss Bennett, som er flyttet med hele vejen fra Canada til USA og derefter til Danmark. 

Uddannelse

Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2013

Internship på University of Saskatchwan, Canada 2013-2014

Residency på Louisiana State University, USA 2014-2017

Diplomate of the American College of Veterinary Internal Medicine –Specialty of Small Animal Medicine: DACVIM (SAIM) 2017

Specialdyrlæge i Intern Medicin for Familiedyr 2018

Særlige kompetencer

Intern medicin, intensiv behandling, neurologiske sygdomme, kræftsygdomme