Som en del af AniCura tilbyder vi veterinærmedicinsk specialkompetence indenfor medicin og kirurgi til kæledyr. Vi har tilgang til udstyr og behandlingsmetoder, som tidligere var forbeholdt human-hospitaler. Eksempelvis udfører vi regelmæssigt kikkertoperationer, CT-scanninger og avanceret kirurgi. Vores mål er at du og dit dyr altid får den bedst mulige behandling.

AniCura Københavns Dyrehospital er et af Danmarks ældste, største og mest moderne dyrehospitaler for smådyr. Vi tilbyder et stort udbud af medicinske og kirurgiske ydelser, ligefra forebyggende behandling til avanceret diagnostik, intern medicin, kirurgi og meget mere.

For alvorligt syge eller tilskadekomne dyr har vi åbent døgnet rundt, hele året. Vi har en veludrustet intensivafdeling med tilhørende blodbank.

Vi modtager også henvisninger fra vores kollegaer i landet. Vi er glade for den daglige kontakt til vores henvisende kollegaer og sætter altid stor pris på mail eller telefonsamtale, med henblik på drøftelse af en patient. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige behandling i et nært samarbejde med egen dyrlæge.