Er du vores nye veterinærsygeplejerske?

AniCura Københavns Dyrehospital søger aut. veterinærsygeplejerske med interesse for den indlagte patient samt skadestue.

80 engagerede dyrlæger, veterinærsygeplejersker og veterinærsygeplejerskeelever søger ny kollega!

Vi er et stort henvisningshospital på ca. 1700 kvm med specialer indenfor intern medicin, kirurgi, kardiologi, eksotiske dyr, oftalmologi, odontologi, dermatologi, anæstesi, ortopædi, emergency og meget mere. Vi modtager mange spændende patienter fra vores gode kolleger, med både kroniske og akutte lidelser.

Vi har veludviklede faciliteter til at håndtere indlagte dyr – både hunde, katte, kaniner, marsvin og fugle m.fl. i både lange og korte forløb.

Vi har en døgnåben skadestue hvor vi modtager alle slags patienter til indlæggelse, akutte operationer og mindre behandlinger.

Vi råder over noget at det bedste udstyr tilgængeligt indenfor veterinærbranchen bl.a. CT-scanner, to topmoderne ultralydsscannere, et stort veludstyret laboratorie med maskiner fra Idexx, iltbur og monitorer til anæstesiovervågning og respiratorer ved alle anæstesi stationer.

I din stilling vil der indgå ca. 4 nattevagter pr. måned. Vi har en dyrlæge og en veterinærsygeplejerske på vagt alle nætter på hele året. I nattevagten skal du, i samarbejde med dyrlægen, medicinere og passe vores indlagte patienter, du skal tage imod akutte patienter i skadestuen, du skal håndtere og analysere blodprøver i vores laboratorium, du skal bedøve og overvåge patienter som har behov for akut operation.

I din stilling vil der indgå vagter i vores indlæggelses afsnit. Her vil du, i samarbejde med den ansvarshavende dyrlæge, deltage i udredning, medicinering, pasning og pleje af vores indlagte patienter.

I din stilling vil du blive tilknyttet én af vores specialiserede afdelinger i huset eks. intern medicin eller kirurgi. Her vil din opgaver bestå i at assistere vores dyrlæger med udredninger af ambulante og/eller indlagte patienter, have ansvar for anæstesi og overvågning af operationspatienter, kommunikation med klienter og samarbejde med andre veterinærsygeplejersker på tværs af afdelingen og huset.

Arbejdstiden er et mix af dage på henholdsvis 8-12,5 timer.

Din profil
Vi forventer at du er;

Din arbejdsplads vil være AniCura Københavns Dyrehospital, Poppelstykket 11, 2450 København SV.

Vi ansætter gerne i en 37 timers stilling, men der er mulighed for deltid.

Ved spørgsmål kan du kontakte Gitte Remontius Berg på gitte.berg@anicura.dk eller 23 60 17 60

 

Ansøgning: Rekruttering sker løbende og ansøgninger kan sendes til gitte.berg@anicura.dk