Er du blevet hvalpeejer? 😻

Download vores Hvalpe-guide, og tilmeld dig vores månedlige emails om hvalpe, så fortæller vi dig alt, du har brug for at vide! Tilmeld dig her!

AniCura Virklund Dyreklinik lukkede den 1. september. Vi henviser til AniCura Tranbjerg Dyrehospital.

Besøg AniCura Tranbjerg Dyrehospital

Silkeborg

AniCura Virklund Dyreklinik i Silkeborg er lukket

Kære dyreejer Har du været klient på AniCura Virklund Dyreklinik, så vil dit kæledyrs journal blive gemt efter gældende regler på AniCura Tranbjerg Dyrehospital. AniCura Tranbjerg Dyrehospital vil med glæde tage imod dig og dit kæledyr i fremtiden, og du er velkommen til at booke dit næste besøg der. Hvis du ønsker at få tilsendt dit kæledyrs journal, bedes du henvende dig på mail til kundeservice.online@anicura.dk. Send venligst oplysninger om ejers navn, adresse, telefonnummer samt navnet på kæledyret det drejer sig om. Oplys også gerne til hvilken e-mailadresse I ønsker journalen tilsendt. Er det til en anden dyrlæge, så inkluder mailadressen. Har du spørgsmål omkring AniPlan kan du sende en mail til admin@aniplan.dk eller ringe til vores AniPlan-ansvarlige på tlf. 8877 0675 på hverdage mellem 9-15.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 8683 7510

virklund@anicura.dk

Marienlystvej 4, 8600 Silkeborg

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

OBS: Klinikken er lukket fra 1. september

Dyrlæge i Silkeborg – professionel hjælp til dit kæledyr 

Skal din hund vaccineres? Opfører din kat sig anderledes end den plejer eller halter den? Vores dyrlæger står klar til at tage imod dig og dit kæledyr på AniCura Virklund Dyreklinik. 

Vores kunder kommer til os, når de har brug for en dyrlæge i Silkeborg eller omegn. Her bliver de mødt af en stærk faglighed og professionalitet fra vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi står klar til at hjælpe dit kæledyr med både rutinemæssige undersøgelser og behandlinger, såsom vaccinationer, sundhedstjek og tandrensninger, samt akutte behandlinger og større udredninger og operationer.

Uanset hvad dit kæledyr har brug for, så er vores dyrlæger i Silkeborg klar til at tage godt i mod både dig og dit kæledyr på vores dyreklinik.  

Hvilke behandlinger tilbyder vi på AniCura Virklund Dyreklinik? 

Som din dyrlæge i Silkeborg er vi klar til at hjælpe dit kæledyr uanset problemet eller ønsket undersøgelse. Vi behandler mange forskellige kæledyr, blandt andet hunde, katte og gnavere.  

Hos os kan du blandt andet bestille tid til: 

Professionel og målrettet behandling af dit kæledyr 

På AniCura Virklund Dyreklinik i Silkeborg går vi op i at have et højt fagligt niveau, som løbende udvikles gennem efteruddannelse og kurser. Det gør vi for at sikre dig og dit kæledyr, den absolut bedste service og behandling.   

Det betyder at dit kæledyr altid er i trygge hænder på vores dyreklinik i Silkeborg. 

Vil du booke en tid hos vores dyrlæger i Silkeborg? 

Vil du booke tid til en vaccination, kastration eller tandrensning? Eller har du brug for anden faglig rådgivning eller behandling af dit kæledyr? Så er du meget velkommen til at booke en tid hos os via vores online booking eller ved at kontakte os på på telefon 86 83 75 10 eller sende os en mail på virklund@anicura.dk 

Vi står klar til at hjælpe dit kæledyr med stort som småt. 

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.