Vores historie

AniCura Rynkeby Dyreklinik er mere end 140 år gammel. Men vi er fulgt med tiden og er nu 19 medarbejdere, som udelukkende arbejder med hunde, katte og andre mindre dyr på vores tre klinikker i henholdsvis Rynkeby, Nyborg og Kerteminde.

Vi gør meget ud af at lytte til dig som kæledyreejer og i fællesskab finde de rigtige løsninger, hvis dit dyr er blevet sygt eller er kommet til skade. Vi er glade for altid at tilbyde højeste faglige kvalitet, både når det handler om medicinske og om kirurgiske sygdomme. 

Vi har naturligvis også sundhedsfremmende tilbud som fx vaccinationer, tandbehandling, fodrings- og adfærdsrådgivning og meget mere.

Tilsammen har vi rigtig mange års erfaringer og supplerer hinanden med mange forskellige kompetencer. Det giver tryghed for dig og dit kæledyr. Hos os er dit kæledyr i de bedste og mest kompetente hænder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere snak. Vi glæder os til at se dig på Rynkeby Dyreklinik og hjælpe dit kæledyr med den bedste behandling.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.