Karina Lillevang

Karina Lillevang

Dyrlæge

Karina Lillevang

Dyrlæge

Fagkompetencer

  • Reproduktion og kirurgi.

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 2017

Karina er født og opvokset i Odense, men har også boet en årrække i København samt 1,5 år i Hannover, Tyskland. 

Hun blev færdig som dyrlæge i 2017, hvorefter hun blev ansat i et vikariat hos Overgades Dyreklinik i Odense. Herefter flyttede hun, sammen med sin familie, til Hannover i Tyskland, hvor hun blev ansat på det veterinære universitet som Ph.d.-studerende – her forskede hun i reproduktion hos hund. Dog savnede hun den mere alsidige del af dyrlægegerningen, hvilket var én af grundende til at hun flyttede tilbage til Danmark i 2020.

Hun blev igen ansat hos Overgades Dyreklinik, indtil hun i maj 2021 blev ansat hos Anicura Rynkeby Dyreklinik. 

Reproduktion hos vore kæledyr er fortsat et stort interesseområde hos Karina – dette sammen med medicinske udredninger. Hun har også et veludviklet blødt punkt overfor kaniner og gnavere. Generelt sætter hun en ære i at skabe tryghed og omsorg for både kæledyr og deres mennesker og kombinere dette med den korrekte faglige beslutning i den givne situation.

Karina bruger primært sin fritid sammen med sin mand og 4-årige datter, Vilja. Om ganske kort tid er der familieforøgelse i form af et firbenet medlem – nemlig en lille gul labrador, der skal hedde Bertha. Derudover sætter hun stor pris på veltilberedt mad, god vin og Netflix. 

Bonusinfo: Karina har faktisk været at finde på klinikken i Rynkeby af flere omgange – både tilbage i 2016, hvor hun var sommerferieafløser samt igen i 2018.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.