Heidi Andreasen

Heidi Andreasen

Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Heidi Andreasen

Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Fagkompetencer

  • fagveterinærsygeplejerske i tænder

Uddannelse

  • Veterinærsygeplejerske i 2005

Heidi fik plads som veterinærsygeplejerskeelev på AniCura Rynkeby Dyreklinik tilbage i 2002 og blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2005.
Efter 5 år på Rynkeby Hesteklinik og 1 1/2 år på Svendborg Dyrehospital vendte hun atter tilbage til AniCura Rynkeby Dyreklinik.

Heidi er som regel at finde i vores afdeling i Rynkeby, hvor hendes største ansvarsområder er uddannelse af vores veterinærsygeplejerskeelever, lagerstyring samt at vores operationsstue, laboratorie m.v. fungerer optimalt. Hun blev færdig som fagveterinærsygeplejerske med speciale i tandbehandling i 2016. 

Det, som Heidi sætter mest pris på i jobbet som veterinærsygeplejerske, er kombinationen af at arbejde med dyr og med mennesker.

Privat bor Heidi lidt uden for Rynkeby med sin kæreste Søren, og sammen har de Magnus fra 2009, deres datter Siw fra 2012 og endelig Emil fra 2014.

Heidis fritid går med deres 2 heste, 2 hunde, 3 katte, en håndfuld høns, et par grise til husholdningen og et par honningbi-familier. Herudover bruger hun tiden på skydebanen, på jagt, på skiløb, på haven og på venner og familie.

Midt i juni måned er hun som oftest at finde på Det Fynske Dyrskue, hvor hun har ansvaret for hele hesteudstillingen.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.