Mette Mi Søgaard

Mette Mi Søgaard

Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Mette Mi Søgaard

Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Fagkompetencer

  • Certificeret katteadfærdsrådgiver. Hovedansvarlig for butikken i Rynkeby.

Uddannelse

  • Veterinærsygeplejerske i 2006

Mette har altid vidst, at hun ville arbejde med dyr, og siden hun var helt lille har særligt katte haft hendes store interesse. Da hun i 2002 fik tilbudt en elevplads som veterinærsygeplejerske på Frederiksværk Dyrehospital, var der ingen tvivl i hendes sind om, at jeg måtte flytte fra Sønderjylland til Nordsjælland for at tage sin drømmeuddannelse.

I marts 2006 blev Mette færdigudlært og kort efter fik hun en stilling som barselsvikar på Avedøre Dyreklinik. I november 2006 opstod der en ledig stilling som barselsvikar på Odense dyrehospital, og hun flyttede til Fyn.

Efter sit vikariat på Odense dyrehospital blev Mette i januar 2008 ansat på AniCura Rynkeby Dyreklinik. Hun er oftest den, der tager imod patienterne i venteværelset, og står desuden for at bestille varer til butikken. Mette har altid været et "kattemenneske", og i den forbindelse har hun været på en del kurser i ind- og udland og læst en del om netop katte. Mette holder engang imellem "katteaftener" på klinikken i Rynkeby eller i Nyborg.

I marts 2019 blev Mette færdig som certificeret katteadfærdsrådgiver. Det er en meget spændende og udfordrende 2 årig uddannelse, som udelukkende foregår online. Uddannelsen består af 9 moduler, med 10 eksamensopgaver på hvert modul. Du kan læse mere om Mettes uddannelse her: https://icatcare.org/learn/distance-education/behaviour/advanced

I efteråret 2009 var Mette sammen med andre veterinærsygeplejersker og dyrlæger i Indien i nogle uger for at arbejde med gadehunde.
I januar og februar 2012 var hun i Afrika for at arbejde med store kattedyr, aber og andet godt fra savannen. Mette var i Afrika igen i januar og februar 2013.

Udover sit arbejde på AniCura Rynkeby Dyreklinik arbejder Mette også som frivillig på Inges kattehjem i Odense ca en gang om ugen.

Derhjemme har Mette tre dejlige katte: Lua som er en rød huskat fra juni 2006 samt Grev Leif Letago Van der Myliefde og Baron Ingolf Thanda van der Myliefde fra sommeren 2013.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.