Janne Brochstedt Olsen

Janne Brochstedt Olsen

Dyrlæge

Janne Brochstedt Olsen

Dyrlæge

Fagkompetencer

  • Fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat. Intern medicin, neurologi og dermatologi

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 2001.

Janne er født i København og opvokset i København og Hornsyld i Jylland. Som barn fulgte hun ofte sin tante, der også er dyrlæge og blev meget tidligt overbevist om, at det var det, hun skulle være. Janne blev dyrlæge i februar 2001 og fik arbejde i blandet praksis i Sønderjylland.

Janne synes, at det er sjovt at have prøvet at arbejde med de store dyr i blandet praksis, men det var helt klart interessen for smådyrene, der trak. Så hun tog til Sverige og arbejdede på et stort dyrehospital for smådyr, hvilket var meget spændende og lærerigt.
Derefter har Janne arbejdet med smådyr på Snertinge Dyrehospital i næsten 5 år. Siden august 2009 har hun været ansat i AniCura Rynkeby Dyreklinik.

I november 2019 blev hun videreuddannet som fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat.

Janne interesserer sig både for medicinske og kirurgiske sygdomme og har deltaget i en del kurser og kongresser, både danske og internationale. Hendes fokus ligger mest på intern medicin, neurologi og dermatologi.

Privat bor Janne sammen med sine to børn, kæreste og katten Willy i dejlige omgivelser i Rynkeby. Udover familie og venner bruger hun også tid på løbeture, haven og gode bøger.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.