Vi tilbyder de bedste behandlinger

Vores mål er at være din foretrukne dyreklinik. Hos os kan du trygt henvende dig om alt om din hund eller kat og forvente at få den bedste behandling og service.

Behandlinger i hjemmet

De fleste opgaver løser vi på klinikken, hvor vi har alt vores udstyr og kender faciliteterne. I enkelte tilfælde kan vi dog køre på sygebesøg og behandling af dyret i hjemmet. Der kan være mange forskellige årsager til, at du foretrækker behandlinger hjemme i privaten, og vi stræber naturligvis efter at opfylde den behandlingsform, der er bedst for dyret.

Tryghed og omsorg

På dyreklinikken behandler vi naturligvis alle former for sygdomme. Der kan være tale om aldersbetingede udfordringer som sukkersyge, hjerteproblemer eller gigt eller mere akutte problemer som brækkede ben eller blødninger hos dit kæledyr.

Specialudstyr og specialbehandlinger

I mange tilfælde er der brug for specialudstyr og specialbehandlinger for at kunne give dit kæledyr den bedst mulige behandling. Vi har udstyr til at foretage avancerede undersøgelser og har naturligvis operationsfaciliteter, så vi kan udføre kirurgiske indgreb - både i behandlingsøjemed og også forebyggende som sterilisationer og kastrationer.

Hos os er dit kæledyr i trygge, kompetente og omsorgsfulde hænder.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.