Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Back to www.anicura.dk

covid-19, opdateret d.8/7-21

CORONAVIRUS (COVID-19)

Vi har åbent på alle vores 3 klinikker. 

Butikken er åben for fodersalg, men du kan også bestille foder her: https://www.dyrenesbutik.dk/ hvis du vil undgå at besøge os i denne tid.


I denne tid giver vi ikke hånd, men vi smiler, nikker og vinker i stedet.

Hvis du kigger ind på een af vores 3 klinikker beder vi dig overholde følgende retnings linjer:

Hold afstand, både til personalet, men også til evt. andre klienter.

Da vi har personale i risikogruppen, og ofte står lidt tæt når vi undersøger dit dyr, henstiller vi til at du fortsat bærer mundbind i konsultationsrummene. 

I venteværelse/butik behøver du ikke bære mundbind. 

vi beder dig forsat holde afstand, benyt sprit og ringe afbud hvis du har symptomer på sygdom.

Årsagen til ovenstående forholdsregler er naturligvis at vi ikke ønsker at sprede smitten, og eventuelt risikere at måtte lukke en periode på grund af smittebærende personale.

På AniCura Rynkeby Dyreklinik, er det vigtigt for os, at passe på både jer, os og vores allesammens kæledyr. Pas på hinanden og husk at vi altid er på telefonen, hvis i har nogle spørgsmål.

Vi håber på jeres forståelse.

______________

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har erklæret spredningen af en ny coronavirus for international sundhedskrise. Virussen er en ny type af coronavirus kaldet COVID-19. Den stammer fra millionbyen Wuhan i Hubei-provinsen.

Der er ikke evidens for at kæledyr i hjemmet kan smitte mennesker med sygdommen COVID-19. Dog kan alle flader, som en person smittet med COVID-19 kommer i kontakt med, potentielt overføre virus. Det kan også være flader som kæledyrs pels eller sekret fra næse og mund hos kæledyr.

En dansk hund, tilhørende en gård med minkfarm, er konstateret positiv for coronavirus.

Læs mere om COVID-19 her.

 

Flere nyheder