Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Om os

Engageret og personlig behandling på højeste faglige niveau.

Som professionelt dyrehospital ser vi det som vores mærkesag at give både patient og ejer en tryg og pålidelig behandling på vores dyrehospital. Med vores brede ekspertise, erfaring, moderne faciliteter og udstyr sørger vi for at både diagnosticering, behandling og genoptræning bliver tilpasset den enkelte patients behov. Vores dyrlæge tager hånd om ejer og søger et samarbejde, hvor vi med vores professionalisme og erfaring kan hjælpe med eventuelle spørgsmål. Med stor respekt og omsorg giver vi også, hvis nødvendigt, råd om aflivning af hund, kat eller andet kæledyr.

Dyrevelfærd er vores DNA

På vores dyrehospital arbejder vores dyrlæge med kvalitet og professionalisme i højsædet. Dyrevelfærd samt ordentlig behandling af patient såvel som ejer, er af stor værdi og noget vi hos AniCura Østergaards Dyrehospital lægger stor vægt på. Gennem en personlig betjening af højeste faglige niveau bestræber vi os på at være landets førende dyrehospital hvad angår korrekt diagnosticering, tryg behandling og tilfredse patienter og ejere. Disse værdier skal hjælpe os til den bedst mulige behandling i samspil med kunder, patienter og hinanden. Det er vigtigt for os at både du og dit kæledyr får en god oplevelse på vores dyrehospital, hvad end det er kastration af din hund, sterilisation af din kat, eller blot en tandrensning.