Vetnet management

Vi er i denne uge gået over til et nyt styresystem ved navn vetnet management, også kendt som TANG.

Vores mange opstartsvanskligheder har budt på lange ventetider både på telefonen og i receptionen -men hold ud, det varer ikke ved!

Vi gør vores aller bedste for at få lært det nye system, men det tager tid da det er alle vores journaler, takseringslinjer, salg af vare, booking af tider m.m. der er helt nyt.

Dog er der mange ting som gør det nemmere i fremtiden, vi er bl.a. rigtig glade for:

  • Nye scannere: det bliver fremover meget hurtigere for os at sælge vare til jer, da vi har fået scannere i receptionen så vi blot skal bippe varen ind.
  • Nye dankortterminaler: der er kommet 4 nye i stedet for de to gamle. De snakker sammen med systemet og sender selv beløbet igennem. Vi sparer tid og eventuelle fejl.
  • Ny opsætning af faktura: det bliver nemmere for os i fremtiden at lave en overskuelig faktura til jer, da vi kan flere ting i det nye system.
  • Remindere: det bliver fremover muligt at sende remindere ud til jer når i har booket en tid. 

Vær opmærksom på, at vi med det nye system har fået prisstigning og visse vante ting vil fremover få en anden pris. Hold øje med hjemmesiden, den bliver opdateret snarest muligt med de nye priser.

Vi glæder os til at blive rigtig gode til det nye system, men vi beder jer stadig om at være tålmodige når i ringer eller står i receptionen.

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.