Sommer sol og stegte poter

Sommerens forhåndsregler

Her i sommeren kan det blive rigtig problematisk at have hund. Man skal både være opmærksom på dehydrering, overophedning og hundens sarte trædepuder. 

Dehydrering og overophedning

Pas på med at lade din hund ligge og stege ude i solen, selvom at nogle hunde elsker det! De kan få høj feber af det og kan gå hen og dehydrere. Efterlad heller aldrig din hund i bilen, da temperaturen stiger 10-15 grader hvert kvarter inde i en parkeret bil -selv med vinduerne åbne. Når det er 20-25 grader udenfor kan det på en halv time blive 40-50 grader inde i en bil, hvilket ville forårsage dehydrering på din hund meget hurtigt. 

 

Hundens trædepuder i varmen

Pas på med at lufte din hund midt på dagen her i sommervarmen. Ligesom at det bliver for varmt for os at gå i bare tær, kan hundene få brændskader af samme årsag. 

Test fortorvet: læg håndfladen derpå i 30 sek. Er det for varmt? Så vent med at luft din hund til om aftenen. 

Forebyg forbrændte trædepuder med potevoks eller potebalsam. Potebalsam danner et lag, som beskytter hundens og kattens poter mod udtørring og udfordrende vejbelægninger.

Hvis uheldet er ude, og din hunds poter er blevet varme, røde og måske forbrændte - så prøv Douxo Calm Serum, som er god til følsom hud. Den styrker og genopbygger huden, og er rigtig god til hvis din hud har fået lyserød, rød eller blodig hud.

Husk ALTID at sørge for at have rent koldt drikkevand stående ad libitum, så din hund kan holde sig selv kølig og ikke dehydrerer.

Flere nyheder

Luk

Fejl

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.