Har du husket nytårsmedicinen?

Er det første gang din hund eller kat skal opleve nytårsaften? Eller har dit kæledyr svært ved at komme igennem aftenen uden at ryste i pelsen af skræk?

Kom i gang i GOD tid med at forebygge for nytårsaften. Det er en festdag for mennesker, men ofte en forfærdelig aften for dyreejere.

Lydtræning er super godt til at tilvænne dyret til fyrværkeriet, da det ofte er lydene der er mest skræmmende. Start gerne en måned eller mere op til aftenen med at spille lidt lav fyrværkeri fra din mobil eller computer, så dit kæledyr vænner sig til lydene. (OBS –i må ikke skrue for meget op af gangen, da det kan udløse angsten!)

Kalm, Zylkene, Royal Canin Calm foder, Adaptil eller Feliway er alle natur præparater i håndkøb som i kan prøve af derhjemme. Vi anbefaler man starter i god til, gerne 3 uger i forvejen for optimal effekt.

Har din hund allerede udviklet angst for aftenen, så HUSK at bestil en tid hos dyrlægen i GOD tid, vi oplever hvert år mange kommer imellem jul og nytår og vil have medicin til deres dyr og vi ikke har flere tider.

Receptpligtig medicin kræver at vi har set dyret indenfor det seneste år før vi kan udskrive det. Hører jeres dyr ikke til hos os normalt, kan vi ikke hente journal fra egen dyrlæge og udskrive medicin –vi skal ifølge lovgivning tilse jeres dyr før vi kan udskrive noget.

Læs om flere gode råd herinde:

Hund: https://www.anicura.dk/fakta-og-rad/hund/Hund-og-nytar/

Kat: https://www.anicura.dk/fakta-og-rad/kat/katte-og-nytar/

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.