Hjørring Dyrehospital tilslutter sig AniCura

AniCura, førende indenfor kvalitetsbehandling og -pleje af kæledyr, føjer nu Hjørring Dyrehospital tilgruppen. Det nye samarbejde giver endnu bedre muligheder for veterinærmedicins udvikling ogsamarbejde, til gavn for kæledyrsejere i Nordjylland.

Hjørring Dyrehospital er et velrenommeret hospital, med over 80 års historie. I 1990 blev det nye Hjørring Dyrehospital bygget midt i Hjørring by, og siden 1998 har hospitalet udelukkende været et smådyrshospital. Hjørring Dyrehospital har i dag 12 ansatte, heraf 3 dyrlæger, 2 veterinærsygeplejersker og 2 veterinærsygeplejerskeelever.

Hjørring Dyrehospital tilbyder, udover almen pleje og behandling af kæledyr, også specialisereret pleje som eksempelvis ledkirurgi, intern medicin, odontologi og fysioterapi. Hospitalets medarbejdere videreuddanner sig løbende og tilegner sig ny viden i både ind- og udland.

Hjørring Dyrehospital er beliggende centralt i Hjørring og med gode tilkørselsforhold fra oplandet. Bygningen er moderne indrettet, med faciliteter til blandt andet kirurgi, tandbehandlinger og laboratoriearbejde.

Dyrlæge og kirurg Flemming Myrup er uddannet i København i 1985 og kom til Hjørring i 1989. I sin rolle som klinikchef, har han løbende arbejdet med at udvikle Hjørring Dyrehospital, så det i dag fremstår som en moderne almen praksis.

”AniCuras fokus på veterinærmedicinsk udvikling giver os endnu bedre mulighed for at vi kan tilegne os ny viden og dermed tilbyde vores patienter bedre behandling. I dag har vi et relativt dækkende tilbud af pleje og behandling til vores patienter, men vi kan mærke at kunderne i stigende grad efterspørger mere specialiseret pleje og for at møde deres behov, har vi brug for en professionel partner. Gennem AniCura får vi mulighed for at satse på bedre udrustning og mere viden”, udtaler dyrlæge og virksomhedschef Flemming Myrup.

”AniCura byder Hjørring Dyrehospital varmt velkommen. Vi ser frem til at arbejde sammen om at skabe fremtidens veterinærmedicin”, siger Jonas Maltha, Markedschef AniCura Danmark.

For yderligere information, kontakt venligst Flemming Myrup, dyrlæge og virksomhedschef Hjørring Dyrehospital, +45 6118 6827 

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.