Anne Holst Sørensen ny klinikchef

Efter at have været på AniCura Hjørring Dyrehospital i knap to årtier, stopper klinikchef, Flemming Myrup, ved udgangen af januar.

Siden Flemming startede på Hjørring Dyrehospital i 1989, har han med sin store ekspertise og engagement været en vigtig del af den daglige drift. Nu er det dog blevet tid til at prøve noget andet, og Flemming har valgt at forlade veterinær branchen for at tilbringe mere tid med sin familie og deres to katte og kaste sig over nye karriereveje.

”Jeg har været glad for mine næsten 30 år som dyrlæge, men verden er stor, smuk og i evig forandring og der er meget jeg aldrig har set, gjort eller deltaget i. Jeg glæder mig til at udforske verden uden for veterinærbranchen.” siger Flemming.

Overdragelsen af hans mange ansvarsområder er foregået i ro og mag. Flemming overlader klinikansvaret i trygge hænder hos Anne Holst Sørensen, som har været på klinikken i 10 år og som tidligere også var en del af ejer- og lederskabet. Anne er netop kommet tilbage fra barsel, hvor børneflokken blev fordoblet og familien består nu af en pige, en dreng, en mand, islandske heste og en hund. og han er tryg ved, at det nu er Anne Holst, der står ved roret:

”Det er vigtigt for mig, at dyrehospitalet fortsætter med at levere specialiseret pleje af høj kvalitet, og derfor er jeg meget glad for, at Anne har valgt at overtage ledelsen”, siger Flemming.

Flemming vil blive savnet på Dyrehospitalet, men dagligdagen på AniCura Hjørring Dyrehospital fortsætter som altid, og der kommer ikke til at være ændringer for kunderne.

 

Flemming har sidste arbejdsdag d. 31/1

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.