Dygtig dyrlæge søges

Vi søger lige nu flere dyrlæger til vores stab Ansøg her

Vi Søger en Udviklingsorienteret Dyrlæge til Vikariat

På AniCura Gistrup Dyrehospital arbejder vi med alt lige fra forebyggende sundhedsbehandling til avanceret kirurgi og CT-scanning. Vi har en stærk primær praksis og i kraft af vores CT-scanner modtager vi også henvisninger. Vi befinder os midt i en udviklingsfase, både fagligt og virksomhedsmæssigt, og derfor mangler vi en erfaren og udviklingsorienteret smådyrsdyrlæge til et vikariat med mulighed for fastansættelse.

Gistrup Dyrehospital har været en del af AniCura siden juli 2013. Det betyder, at vi har et stærkt fagligt netværk og gode muligheder for videreuddannelse. Vores dyrehospital har for nylig gennemgået en større renovering og tilbygning. I den forbindelse har vi fået ny operationsstue, genoptræningsrum og CT-scanner.

Vi er fire dyrlæger, tre veterinærsygeplejersker og to elever på hospitalet og har nu brug for en dyrlæge til et barselsvikariat med en eventuel forlængelse i en blivende stilling fra 1. oktober eller eventuelt før. Vi søger derfor en erfaren dyrlæge med ambitioner om at vokse yderligere. Du har lyst til at tage ansvar for fagområder på hospital, og du trives med at arbejde i teams. Du har gode kommunikationsevner, humor og et udpræget servicegen. Måske har du interesse for odontologi, billeddiagnostik eller et helt tredje fagområde.

Vi tilbyder en afvekslende og dynamisk hverdag på et fremadsynet dyrehospital. Vi arbejder i faglige teams og har en uhøjtidelig omgangstone, både fagligt og socialt. Vi giver dig gode muligheder for at arbejde og udvikle dig indenfor specifikke fagområder. Vil du have et udfordrende arbejde og bidrage til at skabe et endnu stærkere fagligt AniCura Gistrup Dyrehospital, så er det dig, vi søger.

Vi er beliggende ti minutters kørsel fra Aalborg, centralt i Region Nordjylland. Fra Aalborg Lufthavn flyver du til København på 40 minutter med mange daglige afgange og Aarhus ligger en times kørsel væk. Aalborg er en lille storby, med et rigt kulturliv og over 200.000 indbyggere.

Har du spørgsmål omkring jobbet, så er du velkommen til at kontakte dyrlæge Sanne Ross på telefon 2162 5104. Vi læser ansøgninger igennem løbende.

Send ansøgningen til: sanne.ross@anicura.dk

Vi søger dyrlæge til barselsvikariat

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.