Vagtordning

AniCura Frederiksværk Dyrehospital kan hjælpe hver dag året rundt mellem kl 9 og 17.

I weekenden og helligdage har vi vagt fra kl 09 til kl 17. Det betyder at du bare skal ringe til vores sædvanlige nummer 4777 0077 ved akut sygdom eller tilskadekomst - også selvom du plejer at bruge anden dyrlæge eller ikke har været her før.

I hverdagene og i weekender efter kl 17  henviser vi til AniCura Københavns Dyrehospital, der har døgnbemanding. Deres telefon nr 3617 5711. 

Vi ønsker at yde den service og tryghed det er, at kunne komme i kontakt med dyrlægen udenfor normal åbningstid. Hvis man normalt har anden dyrlæge eller er henvist, så sender vi altid journaludskriften til den pågældende dyrlæge efter endt behandling hos os.

Der er tale om tilkaldevagt til vores skadestue på dyrehospitalet, så husk at du skal ringe først og lave en aftale med den vagthavende dyrlæge. Vi har ikke mulighed for at tilbyde hjemmebesøg i vagten.

Har du ikke selv mulighed for at transportere dit familiedyr til dyrehospitalet, kan du kontakte Falck på 7010 2030 og rekvirere en dyreambulance, alternativt kan du bestille en taxakørsel.

Vi gør opmærksom på at vagten naturligvis er til akut opståede problemer, der ikke kan vente til normal åbningstid. Andre sager henvises til telefon- eller åbningstid kl. 09-17. 

Dyrlægeregning i vagten

Vi gør opmærksom på, at alle undersøgelser og behandlinger uden for normal åbningstid er pålagt et vagttillæg.

Prisen for en konsultation i vagten er 1245 kr.

Dertil kommer udgifter til evt. medicinering og kliniske materialer, hvis yderligere undersøgelse eller behandling er nødvendig.

Dyrlægehjælp skal afregnes ved besøget med kontant betaling, betalingskort eller mobilepay kan også anvendes.

Herreløse tilskadekomne dyr

Er der tale om herreløse hunde skal Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114, og for alle andre tilskadekomne herreløse dyr, skal Dyrenes Beskyttelse kontaktes på telefon 1812.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.