Vagtskifte på AniCura Aarhus Dyrehospital

Vagtskifte på Anicura Aarhus Dyrehospital - Mere tid og fokus på øjenpatienterne 

Øjenspecialist, specialdyrlæge og direktør for AniCura Aarhus Dyrehospital, Claus Bundgaard Nielsen, har besluttet at resten af hans karriere på Anicura Aarhus Dyrehospital skal være med ekstra tid og fokus på øjnene.

Titlen som direktør overdrages derfor fra Claus Bundgaard Nielsen til dyrlæge Britt Ingvertsen pr. 1. september 2020, hvorefter Claus vil fokusere al sin tid på vore øjenpatienter. 

Claus påbegyndte sit arbejde på Århus Dyrehospital i 1998, hvor dyrlæge Niels Stadsvold på daværende tidspunkt var eneejer af dyrehospitalet. Claus fik titlen som souschef, og blev allerede i 2003 kompagnon med Stadsvold.  

I 2013 gik Århus Dyrehospital med i koncernen AniCura, og Claus Bundgaard blev indsat som CEO, Administrerende direktør for AniCura Aarhus Dyrehospital, og har sideløbende med arbejdet som direktør ageret specialdyrlæge og øjenspecialist på hospitalet. 

Et ordsprog siger, ”at man skal stoppe mens legen er god”, og legen har i den grad været god med Claus bag roret. Claus har styret hospitalet med alle dens ansatte i rette kurs igennem de sidste 7 år, og kan derfor med god samvittighed nu overgive roret til Britt Ingvertsen. 

I anledningen af direktørskiftet inviteres kollegaer, forretningsforbindelser og venner af huset i dag fredag den 28. august til reception.

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.