AniCura rydder op

I naturen, langs veje og i byer er der fyldt med henkastet affald. Henkastet affald skæmmer miljøet, koster skattekroner at rydde op og forurener miljøet. Det vil vi gerne være med til at lave om på!

Der findes ikke et folk, der færdes så meget langs veje, i byer og i naturen som hundefolk! Vi traver uendeligt den ene tur efter den anden for at lufte og aktivere vores bedste venner. 

Hvis alle hundefolk i Danmark samler 2 stykker skrald på hver gåtur ville vi på et år samle over 60.000 ton skrald! Derfor vil vi i AniCura opfordre alle hundeejere til at hjælpe med at holde Danmark rent.

Tag en ekstra pose med på gåturen og saml 2 stykker skrald (eller flere) hver gang du lufter din bedste ven. Hvis du uploader et billede til sociale medier, så brug #anicurarydderop og del din skralde-høst. Husk at hvis du bruger #anicurarydderop på facebook, så skal du gøre dit opslag offentligt, for at vi kan se det.

Den 31.5.19 trækker vi lod om alle, der har uploadet et billede med #anicurarydderop og trækker 5 vindere af gavekort på 500kr. til Dyrenes Butik.

 

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.