AniCura præsenterer kvalitets- og bæredygtighedsrapport for 2021

AniCura, en af Europas ledende udbydere af høj-kvalitets dyrlægepleje til kæledyr, udgiver sin syvende årlige kvalitets- og bæredygtighedsrapport, der dækker udviklingen af kvalitet, bæredygtighed og patientsikkerhed, såvel som den yderligere reduktion af antibiotikabrug, i AniCuras klinikker og dyrehospitaler. Det dybdegående arbejde om en mere oplyst tilgang til brugen af antibiotika, som blev påbegyndt i 2016, har opnået momentum – raten af recepter på antibiotika er faldet med 50% fra 2016 til 2021.

AniCura blev født ud af idéen om, at muligheden for bedre dyrlægepleje opnås ved at dele ressourcer og viden. 10 år senere er AniCura vokset til at blive en af Europas ledende udbydere af veterinærpleje med 11.000 ansatte, der leverer moderne dyrlægepleje af høj kvalitet til 3.6 mio. kæledyr årligt.

AniCura har udgivet en årlig rapport, der indeholder information omkring udviklingen af kvalitet og bæredygtighed siden 2015. Hovedformålet er at dele viden og læring, samt at give et indblik i AniCuras arbejde; dette som del af AniCuras ambition om en ”Bedre Verden for Kæledyr” ved at forme fremtidens veterinærpleje.

- I 7. udgave af vores Quality and Sustainability Report, er vi glade for, at kunne fremhæve flere initiativer, der driver forandring og vidensdeling inden for AniCura; især de mange initiativer, der har vores egne engagerede og innovative associates i spidsen, siger Azita Shariati, CEO i AniCura.

Fokus på kontinuerlig udvikling og kvalitetspleje

Gennem årene har AniCura fokuseret på den kontinuerlige udvikling af veterinær pleje, såvel som deling af viden og ressourcer, til at skabe de bedste muligheder for bedre dyrlægepleje og -behandling.

I 2021 er AniCura fortsat med at udvikle og forbedre sig, som udbyder af moderne, højkvalitets veterinærpleje til kæledyr, til trods for den igangværende COVID-19 pandemi. Som altid har vores medarbejderes sikkerhed være en høj prioritet, og dem har vi beskyttet ved at tilbyde løn og ydelser som assistance, så de har kunne passe på dem selv og deres familier ved COVID-19 relaterede omstændigheder.

- For at være en arbejdsplads, som professionelle inden for veterinærpleje har lyst til at være på, blive og udvikle sig i, tilbyder vi blandt andet avanceret efteruddannelse i samarbejde med ledende universiteter. Derudover investerer vi i research og udstyr i vores klinikker- og dyrehospitaler, for at fremme bedre muligheder behandling for kæledyr i dag og i fremtiden, siger Azita Shariati.

At forbedre bæredygtige tiltag for mennesker, dyr og planeten

I takt med at AniCura vokser og udvikler sig, vil vi fokusere yderligere på at forbedre vores bæredygtighedsindsats. Ud over at udvikle vores AniCura Sustainability Roadmap for Healthy Planet, vil vi forblive dedikerede i vores promovering af en bedre tilgang til antibiotikabrug. Antibiotikaresistente bakterier er en af de største trusler mod menneskeheden i dag, og de negative følger af disse vil sprede sig mellem dyr, mennesker og miljøet.

- For 6. år i træk har AniCura målt på brugen af antibiotika. Siden begyndelsen er brugen af antibiotika i vores klinikker kontinuerligt faldet med en reduktion fra 7,7% i 2020 til 7,0% i løbet af 2021. Jeg er glad for at kunne fortælle, at AniCura konstant nærmer sig sit mål på 5% brug af antibiotika i 2030, konkluderer Azita Shariati

Du kan læse hele AniCura Quality and Sustainability Report 2021 her. Eller besøk AniCura Group.

Herunder kan du se og høre AniCuras CEO Azita Shariati præsentere rapporten. 

Flere nyheder

Luk

Fejl

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.